Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011

Συνεχίζονται με αμείωτη ένταση οι φόνοι ηλικιωμένων – Δύο νεκροί στη Βέροια




ImageΑκόμη ένα έγκλημα με θύματα δύο ηλικιωμένους διεπράχθη στη Βέροια αυτή τη φορά.
Nεκρούς και δεμένους χειροπόδαρα βρήκε μέσα στο σπίτι τους, την Κυριακή (26/6), η αστυνομία τον 73χρονο Βεροιώτη επιχειρηματία Βασίλη Μεϊμαρίδη και την 69χρονη σύζυγό του Παρασκευή (Βούλα), στην οδό Σταδίου. Όπως αναφέρει το Veria news  η αστυνομία ειδοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής (26-06-2011) από τον γιο του άτυχου ζευγαριού, που ανησύχησε από το γεγονός ότι δεν απαντούσαν από το Σάββατο.

Οι δύο νεκροί βρίσκονταν σε διαφορετικά δωμάτια, δεμένοι και φιμωμένοι.  Το σπίτι ήταν άνω-κάτω, από την προσπάθεια των ληστών να κλέψουν χρήματα και κοσμήματα και αμέσως ειδοποιήθηκε η σήμανση και ιατροδικαστής. Όπως προέκυψε οι άγνωστοι δράστες έπιασαν στον ύπνο τους ηλικιωμένους και όταν τους ξύπνησαν, προφανώς τους ζήτησαν χρήματα και κοσμήματα. Όταν πήραν την πληροφορία που ήθελαν, τους έδεσαν με αυτοσχέδια σχοινιά, τους φίμωσαν και άρχισαν να ψάχνουν. Οι ηλικιωμένοι δεν άντεξαν...
Άφησαν με μαρτυρικό τρόπο την τελευταία τους πνοή και οι δολοφόνοι έφυγαν από το σπίτι ανενόχλητοι. Ο χρόνος τέλεσης του φρικτού φονικού πιθανολογείται από βραδινές ώρες της 25-6-2011 (9μμ) έως την 8πμ ώρα της 26-6-2011.
Είναι πραγματικά εκτός ορίων λογικής αυτό που συμβαίνει καθημερινά σε όλη τη χώρα και ιδιαίτερα σε ότι αφορά του φόνους ηλικιωμένων ανθρώπων. Το πρόβλημα όμως είναι ότι ουδείς ανησυχεί και προβληματίζεται καθώς φαίνεται ότι η κατάπτωση σε όλα τα επίπεδα είναι συνολική στην χώρα.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.