Σάββατο 18 Ιουνίου 2011

ΤΡΟΜΟΣ ΣΤΗ ΒΑΡΗ Εισβολή κουκουλοφόρων τη νύχτα σε μονοκατοικία

Λήστεψαν 60χρονο και την οικογένειά του

(Φωτογραφία αρχείου)
(Φωτογραφία αρχείου)
Εφιαλτικό ξύπνημα είχαν χθες τα ξημερώματα 60χρονος ηλεκτρολόγος μηχανικός και η οικογένειά του, οι οποίοι θεωρούσαν ότι μπορούσαν να... ονειρεύονται ασφαλείς στην ισόγεια μονοκατοικία τους, στην οδό Ονείρων, στη Βάρη.
Η μπαλκονόπορτα που άφησαν ανασφάλιστη στο σπίτι τους αποδείχθηκε μέγα λάθος, αφού διευκόλυνε με τον καλύτερο τρόπο την εισβολή τριών κουκουλοφόρων, οι οποίοι τους λήστεψαν με όλη τους την άνεση και διέφυγαν με το αυτοκίνητό τους.
Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας εκτιμούν ότι πρόκειται για την ίδια συμμορία που έχει διαπράξει και άλλες ένοπλες ληστείες σε σπίτια στα νότια προάστια, επιλέγοντας προσεκτικά εύκολους στόχους και χρησιμοποιώντας την ίδια μέθοδο.
Οι δράστες μπήκαν στο σπίτι του 60χρονου ηλεκτρολόγου μηχανικού, την ώρα που κοιμόταν μαζί με τη σύζυγό του, ενώ στα διπλανά δωμάτια κοιμούνταν τα παιδιά τους.
Οι ληστές πήγαν κατευθείαν στην κρεβατοκάμαρα του ζευγαριού, ξύπνησαν βίαια τον άνδρα και βάζοντάς του ένα πιστόλι στο πρόσωπο του ζήτησαν να τους δώσει όσα χρήματα είχε.
Ο 60χρονος, τρομοκρατημένος από το απότομο ξύπνημα και φοβούμενος για τη ζωή του και την οικογένειά του, τους έδωσε 500 ευρώ.
Οι τρεις κουκουλοφόροι, όμως, δεν ικανοποιήθηκαν, γι' αυτό πήραν και την τηλεόραση, έναν φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή και τα κινητά τους τηλέφωνα, καθώς και τα κλειδιά του αυτοκινήτου του ηλεκτρολόγου μηχανικού, με το οποίο διέφυγαν.
Οι αστυνομικοί πιστεύουν ότι πρόκειται για αλλοδαπούς, οι οποίοι πριν από 10 μέρες λήστεψαν τον ιδιοκτήτη σπιτιού στην Ηλιούπολη, όπου και πάλι μπήκαν από ανασφάλιστη μπαλκονόπορτα.
Κ। ΤΟΜΑΡΑΣ
το είδαμε εδώ : http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22768&subid=2&pubid=63153480

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.