Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011

"Καρφιά" Μπεγλίτη για Πετσάλνικο και βουλευτές που πιέζουν για στρατόπεδα.

Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο. Ως ΑΝΥΕΘΑ ο Πάνος Μπεγλίτης είχε βρεθεί σε ιδιαίτερα δυσκολη θέση έναντι των ψηφοφόρων του στη Κόρινθο. Είχε ήδη ανακοινώσει το κλείσιμο του 6ου Συντάγματος Πεζικού,όταν έγινε γνωστό ότι με παρέβαση του προέδρου της Βουλής Φ.Πετσάλνικου, παρέμενε ανοιχτό το Κέντρο Νεοσυλλέκτων στο Άργος Ορεστικό!

Τώρα ως ΥΕΘΑ δεν παρέλειψε να ρίξει το “καρφί” του. Μιλώντας στο  Σκάϊ ο κ.Μπεγλίτης είπε:
“Είμαι από μια επαρχία και προσπαθώ πάντα να υπερασπίζομαι την αλήθεια και ορισμένες αρχές, κόντρα και σε λογικές πολιτικού κόστους. Ήμουν ο βουλευτής που πήγε στην περιφέρειά του και είπε, ότι το 6ο Σύνταγμα Πεζικού στην Κόρινθο, επειδή δεν εξυπηρετεί επιχειρησιακές ανάγκες, που είναι το πρώτο κριτήριο για την ανασυγκρότηση των Ενόπλων Δυνάμεων, θα κλείσει και θα αξιοποιηθεί αναπτυξιακά. Αντίθετα με πολλούς συναδέλφους μου και εντός κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ ή και άλλους συναδέλφους από άλλες πολιτικές δυνάμεις, που προσπαθούν να γαντζωθούν πίσω από την επιβίωση ενός Τάγματος, μιας Μονάδας, για λόγους τοπικούς”.

Το ερώτημα όμως είναι ένα. Θα παραμείνει στα πολιτική “καρφιά” ή θα προχωρήσει σε κινήσεις ουσίας; Δηλαδή θα το κλείσει το Άργος Ορεστικό ή όχι τελικά. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.