Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2011

H επίσημη δήλωση του Άδωνι Γεωργιάδη για το συμβάν στον Άγιο Παντελεήμονα. H ΑΠΟΨΗ ΜΑΣ: Κάποιοι λειτουργούν ΔΙΑΛΥΤΙΚΑ στον Πατριωτικό χώρο. ΝΤΡΟΠΗ !!

Για άλλη μία φορά απεδείχθη ο ρόλος της Χ.Α. Προχθές ο κ. Γιαννέτος εκ
μέρους των κατοίκων, με πήρε τηλέφωνο και με παρακάλεσε να είμαστε με τον Θάνο Πλεύρη παρόντες στην Πλατεία ώστε να μήν τους εμποδίσει η ΕΛ.ΑΣ να την καταλάβουν, διότι ήθελαν να εμποδίσουν την συναυλία της Ανταρσύας. Μάλιστα ενημερώσαμε το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτου και τον Υφυπουργό τον κ. Όθωνα για την πρόθεσί μας να πάμε και για το λανθασμένο του να δοθή η άδεια στην Ανταρσύα για την συναυλία εκεί. Βέβαια όπως ενημερωθήκαμε η άδεια δόθηκε από τον κ. Καμίνη και όχι από την Αστυνομία (είναι επειδή ορισμένοι έκαναν το παν για να μήν επανεκλεγή ο Κακλαμάνης, τώρα σιγά σιγά θα καταλάβουν τί έγινε στην Αθήνα...).
Πήγαμε λοιπόν στις 12.00 ακριβώς, όπως είχαμε υποσχεθεί στους κατοίκους και πριν καλά καλά κατεβούμε από τις μηχανές μας, μία ομάδα Χρυσαυγιτών μας επιτέθηκε με απειλές και ύβρεις, λέγοντάς μας να ξεκουμπιστούμε διότι αλλιώς θα μας έδερναν! Παρ' όλο που μας συνόδευαν οι αστυνομικοί μας και θα μπορούσαμε να προχωρήσουμε σε μηνύσεις και άμεσες συλλήψεις τους, αποφασίσαμε με τον Θάνο να αποχωρήσουμε διότι θεωρήσαμε ότι είναι ξεφτίλα, αντί να ασχολούμαστε με τους αριστεριστές να ασχολούμαστε με την Χ.Α.
Οι κάτοικοι μας παρακάλεσαν να μείνουμε και μάλιστα ο κ. Γιαννέτος (είναι ο κατά βάσιν οργανωτής και αυτός που βλέπετε συνήθως στα κανάλια) μας είπε ότι εγγυάται αυτό για την ασφάλειά μας, εν τούτοις οι Χρυσαυγίτες άρχισαν να απειλούν και τους κατοίκους, τους οποίους υποτίθεται ότι πήγαν να προστατεύσουν...μετά απ' όλα αυτά εμείς φύγαμε, όπως και πάρα πολλοί από τους κατοίκους, για να μείνουν μόνον οι Χρυσαυγίτες και να γίνουν τα επεισόδια που είδατε στα κανάλια με τις δηλώσεις του κ. Μιχαλολιάκου και του Κωνσταντίνου.
Όλα αυτά σας τα γράφω διότι ορισμένοι μας κατηγορούν ότι δεν πηγαίνουμε και μόνον η Χ.Α υποστηρίζει τους κατοίκους κλπ Μέγα Ψεύδος! Οι Χ.Α. θεωρεί την πλατεία τσιφλίκι της, όπως ακριβώς και η Ανταρσύα. Θύματα οι κάτοικοι που αντί να βοηθήσουμε όλοι για να γίνη εκεί ένα μαζικό αντιμεταναστευτικό κίνημα, ο πολύς κόσμος φεύγει διότι φυσικά δεν θέλει να έχη καμμία σχέσι με τραμπουκισμούς. Δυστυχώς για άλλη μία φορά η Χ.Α., όπως και το καλοκαίρι πέρυσι που με είχαν κτυπήσει στην Πλ. Αττικής, ενεργούν όχι για να επιτύχουμε τον στόχο της ανακουφίσεως των γειτονιών μας από τους λαθρομετανάστες, αλλά για να καπελώσουν όλες τις προσπάθειες όλων των ανθρώπων! Ντροπή τους!
http://www.adonisgeorgiadis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.