Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2010

Η υποτέλεια του ΠΑΣΟΚ στα Χανιά.

«Αν εθνικισμός είναι να σέβεσαι την εθνότητα όλων και να διαφυλάττεις τη δική σου, τότε δηλώνω αδιόρθωτος εθνικιστής».

Βάσος Λυσσαρίδης

Μερικοί δεν σεβάστηκαν ούτε την εθνική μας επέτειο, θέλησαν να κάνουν πορεία, την ημέρα που τιμούμε όλοι οι Έλληνες και αισθανόμαστε υπερήφανοι, που κάποιοι συμπατριώτες μας έδωσαν τη ζωή τους, για να μπορούμε εμείς να ζούμε ελεύθεροι.

Και φυσικά αναφέρομαι στα γεγονότα, που διαδραματίστηκαν από μερικούς θρασύδειλους υποτίθεται εκσυγχρονιστές, βάζοντας ανώριμα παιδιά, τα παιδιά μας, να εμποδίσουν την παρέλαση που παρακολουθούσαν μαζί με τους επίσημους και οι πολίτες των Χανίων.

Η ψυχολογία, που καταρρακώνει το εθνικό φρόνημα και την εθνική ομοψυχία, ενισχύει ποικιλοτρόπως ένα μεγάλο τμήμα των εκσυγχρονιστών της Αριστεράς, που προσπαθώντας να αποδείξει ότι οποιαδήποτε πατριωτική φωνή, ισούται με εθνικισμό, ρατσισμό, σοβινισμό κ.λπ.

Ευθύνη έχουμε όλοι μας μα περισσότερο η πολιτεία η οποία είναι ανύπαρκτη ως συνήθως όταν απαιτείται , ανίκανη να επιβάλει την τάξη αλλά και ανέτοιμη να εμποδίσει ακραία φαινόμενα όπως το σημερινό.

Γιατί απουσίαζαν και τρείς βουλευτές του ΠΑΣΟΚ από μια εθνική εκδήλωση, μήπως γνώριζαν κάτι; ΄Η μήπως δεν επιθυμούσαν να έλθουν σε αντιπαράθεση με Λαϊκή κατακραυγή;

Όλα όμως έχουν κάποιο όριο και νομίζω ότι μια μικρή ομάδα πολιτών το έχει παρακάνει. Εμποδίζοντας την λειτουργία ιδρυμάτων, τρομοκρατώντας τους πολίτες καταστρέφοντας περιουσίες τους προσπαθεί να επιβληθεί. Θέλουν με τον τρόπο αυτό να τρομοκρατήσουν κάθε πατριωτική φωνή. Σ’ όλους αυτούς μια αποστομωτική απάντηση ταιριάζει:

Τρομοκρατείστε τους τρομοκράτες!

Χρόνια πολλά σε όλους τους Χανιώτες, χρόνια πολλά σε όλους τους Έλληνες ,

Πρόεδρος Ν/Ε ΛΑ.Ο.Σ

Μανώλης Σταματάκης

st18@ath.forthnet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.