Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2010

Συμφωνία ύψους 1,26 εκατ. δολαρίων μεταξύ Intracom Defence Electronics και Northrop Grumman για F-16


Νέα συμφωνία ύψους 1,26 εκατ. δολαρίων με την εταιρία Northrop Grumman υπέγραψε η Intracom Defence Electeronics που αφορά στην παραγωγή ηλεκτρονικών του Δέκτη Προειδοποίησης Συστημάτων Αυτοπροστασίας για τα F-16

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, το πρόγραμμα θα ολοκληρωθεί σε 18 μήνες και αποτελεί συνέχεια της μακροχρόνιας συνεργασίας μεταξύ των δύο βιομηχανιών στην παραγωγή συστημάτων αυτοπροστασίας και ραντάρ που αφορούν όχι μόνο σε προγράμματα του Ελληνικού Υπουργείου Εθνικής Αμυνας αλλά και στη διεθνή αγορά.

Η κατασκευή των υψηλής τεχνολογίας συστημάτων αυτοπροστασίας αεροσκαφών F-16 να γίνεται στις εγκαταστάσεις της intracom defence electronics στην Ελλάδα.

Την τελευταία πενταετία το ύψος των έργων που έχουν ανατεθεί στην Intracom Defense Electronics από τους κύριους κατασκευαστές Raytheon και Northrop Grumman για ηλεκτρονικά συστημάτων αυτοπροστασίας αεροσκαφών F-16 ξεπερνά τα 60 εκατ. δολ. ενισχύοντας τις εξαγωγικές δραστηριότητες της εταιρείας οι οποίες το 2009 έφθασαν στο 70,2% του ετήσιου κύκλου εργασιών της. Παράλληλα ενισχύονται οι προοπτικές επέκτασης της συνεργασίας στο πλαίσιο της αυξημένης διεθνούς ζήτησης για συστήματα αυτοπροστασίας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.