Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2009

Tουρκικές κατηγορίες για ελληνική κατασκοπεία

Δημοσιεύματα του τουρκικού Τύπου κατηγορούν την Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών (ΕΥΠ) πως υπέκλεψε έγραφα από τον απεσταλμένο του ΟΗΕ για το Κυπριακό Alexander Downer και τα διοχετεύει σελίδα-σελίδα σε επιλεγμένα ελληνικά και κυπριακά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.
Συγκεκριμένα, αναφέρουν ότι άγνωστοι έσπασαν τον κωδικό πρόσβασης στον ηλεκτρονικό υπολογιστή της βοηθού του αξιωματούχου των Ηνωμένων Εθνών Sonia Bachmann, υποκλέπτοντας 8.000 έγραφα από τις συνομιλίες διαπραγματεύσεων, μεταξύ αυτών και του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ με τον Τούρκο Πρόεδρο Α. Gul και τον πρωθυπουργό Τ. Εrdogan. Σύμφωνα πάντα με τα τουρκικά δημοσιεύματα "η επιχείρηση εκτελέσθηκε από ειδική ομάδα των ελληνικών υπηρεσίων πληροφοριών".
Υ.Γ
Η Τουρκία έχει αρχίσει την διαρροή ψευδών ειδήσεων, αυτό έχει σχέση με τον ψυχολογικό πόλεμο που σκοπό έχει από την μια μεριά, να ευαισθητοποιήσει την Τουρκική κοινή γνώμη και από την άλλη να δώσει την εντύπωση στον ΟΗΕ, ότι οι Έλληνες δεν έχουν καλές προθέσεις.Είμαι σίγουρος ότι κάτι ετοιμάζουν, ο χρόνος θα δείξει!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.