Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2009

Ε(λεος) Ρ(ε) Τ(ομάρια)



ΕΡΤ το μαγαζί των ημετέρων

Ελεος,ήμαρτον!!!
Δεν ξέρω αν απόψε είδατε την εκπομπή του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου και δεν ξέρω αν την είδε και κάποιος εισαγγελέας.
Αν το 1/10 από όσα ελέχθησαν και καταγγέλθηκαν επωνύμως από συνδικαλιστές της κρατικής τηλεόρασης είναι αλήθεια τότε πρέπει αυτή τη στιγμή,πριν ξημερώσει,να κλείσει το μαγαζί.
Να συλληφθούν με συνοπτικές (ναι αποφασίζομεν και διατάσσομεν) διαδικασίες οι πολιτικοί προϊστάμενοι κι όλοι όσοι διετέλεσαν πρόεδροι,αντιπρόεδροι,σύμβουλοι κι ότι άλλο.
Να συλληφθούν ακόμα και αυτοί που τα καταγγέλλουν τώρα,κατόπιν εορτής,για συγκάλυψη εγκληματιών.
Να συλληφθούν και αυτοί που συνέταξαν και ενέκριναν τον κανονισμό λειτουργίας της ΕΡΤ και άνοιξαν το δρόμο για το μεγάλο φαγοπότι των έξυπνων εις βάρος των κορόιδων.
Τα λεγόμενα για τις αμοιβές του Σπύρου Παπαδόπουλου και των αδελφών Μαγγίρα είναι πταισματάκια μπροστά στο χρήμα που μοιράζονται μεταξύ τους οι ημέτεροι.
Πέρα από τα χιλιάρικα που εισέπραττε ο πρόεδρος της ΕΡΤ είχε και 11,ναι ΕΝΤΕΚΑ,συμβούλους που ο καθένας εισέπραττε 200.000 ευρώ το χρόνο!
Διάολε,τι είδους συμβουλές έδιναν αυτοί οι άνθρωποι,πότε προλάβαιναν να συσκεφθούν όλοι αυτοί και τι τον χρειάζονταν τον πρόεδρο η ΕΡΤ αν είχε την ανάγκη τόσων συμβούλων;
Κουμπάρος πρωθυπουργού λάμβανε 40.000 το χρόνο χωρίς να ξέρει που βρίσκεται η ΕΡΤ.
Ροδακινοπαραγωγός που πούλαγε στις λαϊκές ήταν και παχυλά αμειβόμενος εξωτερικός συνεργάτης.
Πληθώρα ατόμων από τους περίπου 5.000 υπαλλήλους και συνεργάτες δεν πατάνε ποτέ το πόδι τους στο μαγαζί.
Παραγωγές που μπορεί να γίνουν με υπαλλήλους της ΕΡΤ σχεδόν τζάμπα ανατίθενται σε εξωτερικά συνεργεία με εξωφρενικά ποσά.
Αθλητικοί αγώνες διπλοπληρώνονται και τριπλοπληρώνονται από τα ταμεία της ΕΡΤ.
Σήριαλ που δεν βλέπονται αγοράζονται και μπαίνουν στα συρτάρια με εντολή των πολιτικών προϊσταμένων!
Μιλάμε για όργιο καταλήστευσης του δημοσίου χρήματος.
Ολα αυτά συμβαίνουν την ώρα που άλλοι εργαζόμενοι εξευτελίζονται με την 4ωρη απασχόληση και τα 400 ευρώ μισθό το μήνα.
Την ίδια ώρα που ο Γιώργος Κοίλιαρης,που άφησε τη ζωή του στο μέτωπο του πολέμου,έπαιρνε 800 μόλις ευρώ.
Μόνο όσα ανέφερε ο πρώην πρόεδρος της ΕΡΤ Μιχάλης Βεργίτσης και ο νυν διευθύνων σύμβουλος Τζών Καλημέρης αρκούν για να πάνε κάποιοι ισόβια στον Κορυδαλλό.
Το μαγαζί που πληρώνει και συντηρεί ο Ελληνικός λαός,μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ υποχρεωτικά,είναι στην κυριολεξία μια παχιά αγελάδα που την αρμέγουν χωρίς ντροπή οι πανέξυπνοι και τυχάρπαστοι καλαμοκαβαλάρηδες της εκάστοτε εξουσίας.
Κλείστε το το ρημάδι απόψε κιόλας αφού ο σκοπός λειτουργίας της ΕΡΤ κατάντησε να είναι η κονόμα των πονηρών και το βόλεμα των κομματικών φίλων.
Κύριε πρωθυπουργέ ζητήστε την κασέτα της εκπομπής από το ΑLTER και τολμήστε να ξεβρομίσετε την κόπρο που συσσωρεύτηκε όλα τα προηγούμενα χρόνια από τη μεταπολίτευση και δω.
Βάλτε τέλος στο πλουσιότατο φαγοπότι των επιτήδειων που διαφεντεύουν το μαγαζί της Αγίας Παρασκευής.
Σχόλιο Ζείδωρον:Οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι η εκπομπή ήταν υπέροχη κι έβγαλε πάρα πολλές ειδήσεις.Ομως Μάκη μου έχουμε και για σένα ένα ερώτημα:γιατί η εκπομπή έγινε τώρα που παραιτήθηκε ο κύριος Παναγόπουλος από πρόεδρος της ΕΡΤ κι όχι πιο νωρίς;
Ολα μα όλα ανεξαιρέτως όσα ελέχθησαν απόψε συμβαίνουν από υπάρξεως του μαγαζιού!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.