Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2012

Η ευαισθησία των αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ έσωσε τραυματισμένο σκυλί στη Θεσσαλονίκη

 


Το  μεσημέρι της 28/12/2012  η ομάδα ΔΙΑΣ του αστυνομικού τμήματος Πολίχνης στη Θεσσαλονίκη, ζητά απεγνωσμένα βοήθεια για τραυματισμένο σκύλο που βρέθηκε στο χώρο στάθμευσης καταστήματος με ηλεκτρικές συσκευές. Τέσσερις αστυνομικοί είναι πάνω από το τραυματισμένο σκυλί το χαϊδεύουν  και του λένε ότι θα γίνει καλά. Τώρα είναι στο Καταφύγιο Ζώων-Animal Refuge Ζωοφιλικό σωματείο μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα -Non-profit Animal Welfare Organization. adespoto.gr
 
Υ.Γ.
Η μπάτσοι γουρούνια αλλά και δολοφόνοι, όπως τους αποκαλούν οι αριστεροί, είναι όπως αποδεικνύεται πολύ ποιό ευαίσθητοι από πολλούς συμπολίτες μας που δηλητηριάζουν και τραυματίζουν τα ζώα. Ζώα είναι οι άνθρωποι εκείνοι που κτύπησαν το σκύλο. Ζώα είναι οι άνθρωποι εκείνοι που σκοτώνουν βιάζουν ληστεύουν ανυπεράσπιστους ανθρώπους και στη συνέχεια κατηγορούν την Αστυνομία.
Αλλά  αστυνομικοί μήπως δεν είναι , ο πατέρας μας, ο αδελφός μας, ο γείτονας μας. Βολεύει βεβαία κάποιους να έχουμε μια αδύναμη και φοβισμένη Αστυνομία, όμως πιστεύω πως δεν θα τους περάσει.
Eύχομαι Καλή Χρονιά σε όλους τους ένστολους, με την βοήθεια του θεού να έχουν ασφάλεια και υγεία . Την αγάπη μας σε όλους σας, αλλά  και στην οικογένεια σας.
Μανώλης   
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.