Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012

Η Μέρκελ “χορηγός” του ΚΚΕ. Γράφει ο ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΕΛ. ΚΟΠΑΝΑΣ

Αγαπητέ κύριε Διευθυντά,
Μέγας Χορηγός (ψήφων) αναμένεται να ανακηρυχθεί από την ολομέλεια της Κεντρικής Επιτροπής του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας η κυρία Άγγελα Μέρκελ, με εισήγηση μάλιστα της ίδιας της κυρίας Αλέκας Παπαρήγα,  ισχυρίζεται έγκυρος  μελετητής της ιστορίας του Κόμματος.
Θα έχει, εν τούτοις, περιέλθει σε γνώση σας  ότι στην πραγματικότητα, η πατρότητα της ιδέας ανήκει στον κ. Αλέξη Τσίπρα...
Λόγω  όμως της χρονοτριβής που παρατηρήθηκε στη διαδικασία εξασφάλισης  συμφωνίας, από όλες τις Συνιστώσες του Συνασπισμού, ως προς τη διατύπωση του σχετικού ψηφίσματος, έχασε ο Αλέξης την πρωτιά από την Αλέκα.
Μπορεί πάντως να βρεθεί λύση, αν η μεν κα Παπαρήγα «τιμήσει» τη Μέρκελ  ο δε κ. Τσίπρας τον Τόμσεν. Έτσι κι’ αλλιώς τί ΔΝΤ, τί Γερμανία; « Όλοι οι σκύλοι, μια γενιά», λέει ο λαός!
Διερωτώνται πολλοί αν  πραγματοποιούν  σκοπίμως αυτές  τις Χορηγίες, η Κα Μέρκελ και οι όμοιοί της ή  αν είναι όλοι τους τόσο ηλίθιοι. Το πιθανότερο είναι ότι η σκοπιμότητα των χορηγιών αυτών εμπεριέχει την ηλιθιότητα των χορηγών.
Ελέχθη βέβαια, χωρίς περιστροφές, από μερικούς ανιδιοτελείς ευρωπαίους ότι «η Μέρκελ στέλνει τους Έλληνες στα οδοφράγματα». Μακάρι να έχουν άδικο. Εμείς –για την ώρα- υιοθετούμε την ηπιότερη εκδοχή της χορηγίας  ψήφων… με ό,τι αυτό συνεπάγεται.
Μετά πάσης τιμής, ο τακτικός αναγνώστης σας,
Θεόδωρος Ελ. Κοπανάς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.