Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2012

Ευχαριστήριο μήνυμα / Εκδήλωση κοπής πίτας 2012



       O Πρόεδρος και τα μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής ΛΑ.Ο.Σ Χανίων, νιώθουν την ανάγκη να ευχαριστήσουν  από τα βάθη της καρδιάς τους, όλους τους φίλους του κόμματος που μας έκαναν την τιμή και παραβρέθηκαν στην κοπή  της πρωτοχρονιάτικης πίτας στα Γραφεία μας . Η μεγάλη επιτυχία, οφείλετε κυρίως στη παρουσία των τόσο πολλών συμπολιτών μας που δεν χωρούσαν στη κατάμεστη αίθουσα, γεγονός για το οποίο και απολογούμαστε .

     Ιδιαιτέρως θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον κ. Πρόεδρο  των ταξί του Νομού Χανίων, τον κ. Αντιπεριφερειάρχη  Χανίων, τον κ. Εκπρόσωπο της Ομοσπονδίας Ενώσεως ταξί Ελλάδος και να ευχηθούμε  ολόψυχα σε όλους, μια δημιουργική και δυναμική χρονιά.  Δεσμευόμαστε  ότι θα συνεχίσουμε την προσπάθεια επίλυσης των προβλημάτων του Νομού μας  στη γεωργία, την κτηνοτροφία , την μελισσοκομία, τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι καταστηματάρχες και πολλά άλλα που ως γνωστό,  με την βοήθεια των φορέων  του Νομού έχουν αναφερθεί προς επίλυση στο Υπουργείο  γεωργίας, αλλά και σε όλους τους αρμόδιους Υπουργούς.

      Τέλος σας δίνουμε την υπόσχεση σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που βιώνει ο τόπος, ότι θα είμαστε αρωγοί τόσο σε όλα τα προβλήματα  των συμπολιτών μας, όσο και  στην αξιοποίηση νέων ευκαιριών, που θα αλλάξουν τα σημερινά δεδομένα.

                                                                            Ο πρόεδρος Ν/Ε ΛΑ.Ο.Σ Χανίων
                                                                                    Μανώλης Σταματάκης








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.