Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011

Έκτακτo: Στις 27 Νοεμβρίου η σύγκρουση με τα τρία εξωγήινα διαστημόπλοια

Τα τρία γιγαντιαία εξωγήινα διαστημόπλοια, για τα οποία πολύ θόρυβος έγινε τους προηγούμενους πολλούς μήνες, συνεχίζουν να πλησιάζουν τη Γη! Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, βρίσκονται σε «καλό δρόμο» για να πλήξουν τη Γη στις 27 Νοεμβρίου 2011. Τα τρία γιγαντιαία εξωγήινα διαστημόπλοια, για τα οποία πολύ θόρυβος έγινε τους προηγούμενους πολλούς μήνες, συνεχίζουν να πλησιάζουν τη Γη! Όπως έχει ήδη αναφερθεί, τρία γιγάντια διαστημόπλοια κατευθύνονται εδώ και καιρό προς τη Γη. Οι εμπειρογνώμονες της Ομάδας των Ηνωμένων Εθνών για εξωγήινα όντα παρακολουθούν την πρόοδο των εν λόγω εξωγήινων διαστημοπλοίων. Σύμφωνα με εμπιστευτικά στοιχεία που έρχονται τώρα στη δημοσιότητα, αρχές του Οκτωβρίου μια δέσμη από λέιζερ εκτοξεύτηκε από ένα διαστημόπλοιο, με απώτερο στόχο τη Σελήνη μας.
Σύμφωνα με τον Νιρμάλ Μπαμπού, έναν παγκόσμιας φήμης αστρονόμο και εμπειρογνωμόνωνα σχετικά με εξωγήινα διαστημόπλοια, η δέσμη του λέιζερ πέρασε ξυστά δίπλα από τη Σελήνη την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, πέντε λάμψεις μπλε φωτός έκαναν την εμφάνισή τους στον χώρο του Διαστήματος.
Ένας αριθμός από επαγγελματίες αστρονόμους ανέφερε ότι ενώ προσπαθεί από τον προηγούμενο Μάρτιο να ανιχνεύσει τα διαστημόπλοια, με τη βοήθεια πανίσχυρων τηλεσκοπίων, δεν έχει καταφέρει να τα εντοπίσει. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι πρώτα πρέπει να εκπαιδευθούν για να είναι σε θέση να δουν τα συγκεκριμένα διαστημόπλοια. Την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου πέντε λάμψεις μπλε φωτός έκαναν την εμφάνισή τους στον χώρο του Διαστήματος. Δεν πρόκειται για σταθερά κινούμενα αντικείμενα, σε ένα κανονικό διστημικό μοτίβο. Κατά καιρούς εμφανίζονται να είναι σαν τους αστεροειδείς, άλλες φορές φαίνονται όπως οι κομήτες ή μετατρέπονται και σε διαστημική σκόνη. Αυτά τα προηγμένα εξωγήινα πολεμικά διαστημόπλοια είναι σε θέση να μετατρέψουν τη φυσική τους μορφή.
Η Ομάδα των Ηνωμένων Εθνών σχετικά με τους εξωγήινους, σε συνεργασία με κορυφαίους επιστήμονες από τη NASA και τα μέλη του SETI παρακολουθούν από κοντά το θέμα από το Δεκέμβριο του 2010. Δεν είναι σίγουροι περί τίνος πρόκειται. Στην αρχή αναγνωρίστηκαν ως τρία άγνωστα αντικείμενα, αν και μερικοί εικάζουν ότι είναι εξωγήινα διαστημόπλοια.
Αυτά διαστημόπλοια έχουν εντοπιστεί από το σύστημα αναζήτησης HAARP. Το σύστημα αυτό που βασίζεται στην Αλάσκα, σχεδιάστηκε για να μελετήσει το φαινόμενο του Βόρειου Σέλας. Σύμφωνα με τους ερευνητές του SETI, τα αντικείμενα είναι εξωγήινα διαστημόπλοια. Η Wikileaks κυκλοφόρησε μια σειρά από έγγραφα υψηλόβαθμων αξιωματούχων πολλών κυβερήσεων του πλανήτη μας, στα οποία γίνεται αναφορά για την επερχόμενη επίθεση των εξωγήινων.
Το fox2magazine.net θα συνεχίσει να παρακολουθεί το θέμα πολύ στενά, θα συνεχίσει να σας ενημερώνει για τις τελευταίες εξελίξεις και ότι άλλο έκτατο... προκύψει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.