Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2011

Η ΑΠΟΛΥΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΥΣΗ - ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΥ ΛΑ.Ο.Σ.




ΠΡΟΣ ΑΔΕΔΥ
ΚΟΙΝ : ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΕΣ-ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ
Αθήνα,26.9.2011
ΘΕΜΑ: Η ΑΠΟΛΥΣΗ ΔΕΝ EINAI ΛΥΣΗ
Η σημερινή ανίκανη και ανάλγητη Κυβέρνηση αφού πρώτα με τη λαθεμένη εγκληματική πολιτική της οδήγησε στην ανεργία χιλιάδες εργαζόμενους στον ιδιωτικό τομέα κλείνοντας εκατοντάδες χιλιάδες μικρομεσαίες επιχειρήσεις τώρα ολοκληρώνει το καταστροφικό της έργο και στο Δημόσιο.
Ο Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός στο θέμα των δημοσίων υπαλλήλων σας κάνει γνωστά τα κάτωθι:
1) Προτείνουμε την μετατροπή του δημοσίου υπαλλήλου σε κρατικό υπάλληλο .
2) Ο κρατικός υπάλληλος θα μπορεί να υπηρετεί το κράτος και τον πολίτη όπου είναι απαραίτητος βάσει των τυπικών και ουσιαστικών προσόντων του. Με αντικειμενική αξιολόγηση αλλά και με άλλα κριτήρια (οικογενειακή κατάσταση, εντοπιότητα κ.λ.π.) που θα ισχύουν για όλους .
3) Στηρίζουμε ένα ενιαίο αντικειμενικό μισθολόγιο χωρίς αδικίες και μισθολογική ανισορροπία μεταξύ υπαλλήλων για να έχουν όλοι την ίδια αμοιβή με τα ίδια προσόντα για την ίδια εργασία.
4) Είμαστε υπέρ της αξιολόγησης των κρατικών υπαλλήλων σε τακτά χρονικά διαστήματα για την ανάδειξη τους σε ηγετικές θέσεις του κρατικού μηχανισμού. Στόχος είναι η προαγωγή των ικανοτέρων με απόλυτα διαφανή τρόπο κυρίως χωρίς κομματικές παρεμβάσεις.
5) Θεωρούμε επιβεβλημένη την μείωση του δημόσιου τομέα μέσα από ένα πρόγραμμα πενταετίας μέσω της συνταξιοδότησης.
6) Δεν συμφωνούμε με απολύσεις υπαλλήλων του Δημόσιου Τομέα γιατί θεωρούμε το μέτρο απάνθρωπο που θα καταστρέψει τον οικογενειακό προγραμματισμό και θα διαρρήξει τον κοινωνικό ιστό της κοινωνίας μας.
Θέλουμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι ο ΛΑΪΚΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ –πιστός στις αρχές του- θα είναι δίπλα στον εργαζόμενο για μια αξιοπρεπή ζωή με άμεσο στόχο την εξυπηρέτηση του πολίτη και την προάσπιση των συμφερόντων της πατρίδας μας.
Η αξιολόγηση πρέπει πρώτα και πάνω απ΄ όλα να ισχύσει γι’ αυτούς (ΠΑΣΟΚ-ΝΔ) που κυβέρνησαν τα τελευταία χρόνια και είναι υπεύθυνοι για την σημερινή μας κατάσταση.
Είναι σίγουρο ότι ο ελληνικός λαός όταν έλθει η ώρα θα τους κατατάξει στους ΑΠΟΛΥΜΕΝΟΥΣ.
Κανελλόπουλος Γιώργος
Γραμματέας Συνδικαλισμού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.