Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2011

H Realnews αυτής της Κυριακής.Αρθρο του Γ. Καρατζαφέρη: «Το ΚΚΕ έχει μεγάλο παρελθόν στις προβοκάτσιες».

H Realnews αυτής της Κυριακής.Αρθρο του Γ. Καρατζαφέρη: «Το ΚΚΕ έχει μεγάλο παρελθόν στις προβοκάτσιες».


Με τίτλο: "Κουρεύουν" τον Γιώργο κυκλοφορεί αυτήν την Κυριακή η Realnews, η οποία αναφέρεται στις πολιτικές ανατροπές που έρχονται μετά τη Σύνοδο Κορυφής!. "Ετοιμοι για όλα οι δελφίνοι", την ώρα που Λοβέρδος, Διαμαντοπούλου, Ραγκούσης έχουν ξεκινήσει επαφές με βουλευτές και συνδικαλιστές.
Η Realnews αποκαλύπτει ότι «πρόωρες εκλογές προτείνουν στον Πρωθυπουργό κορυφαίοι υπουργοί, ενώ βουλευτές του ΠΑΣΟΚ τάσσονται υπέρ της συγκυβέρνησης". Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας «γρίφος είναι η στάση του Βενιζέλου, καθώς για πολλούς η συμπόρευσή του με τον Γ. Παπανδρέου κλείνει με τη χορήγηση της 6ης δόσης".
Η Realnews "φωτίζει" το παρασκήνιο των κρίσιμων διαπραγματεύσεων για το ελληνικό χρέος, με ένα αποκαλυπτικό ρεπορτάζ και δυο συνεντεύξεις που θα συζητηθούν:
- "80% διαγραφή του χρέους ζητά η Λαγκάρντ": Η ισχυρή κυρία του ΔΝΤ καταθέτει στην Ε.Ε πρόταση για οριστική λύση της ελληνικής κρίσης ...

- Ο σύμβουλος της Μέρκελ, Μπερτ Ρούρουπ δηλώνει: "Η δραχμή θα οδηγήσει σε κατάρρευση πολίτες και επιχειρήσεις», ενώ ο σύμβουλος του Σαρκοζί Φιλίπ Σαλμέν είναι ξεκάθαρος: «Η Ελλάδα θα χρειαστεί μόνιμο έλεγχο".
Eπίσης, στη Realnews μπορείτε μεταξύ άλλων να διαβάσετε:
- Ο συγκλονιστικός διάλογος του αδικοχαμένου διαδηλωτή Δ. Κοτζαρίδη με τη γυναίκα του: «Ελένη μου δεχόμαστε επίθεση" - "Δημήτρη πρόσεχε".
- Αρθρο του Γ. Καρατζαφέρη: «Το ΚΚΕ έχει μεγάλο παρελθόν στις προβοκάτσιες».
- "Θύμιο κάνε κόμμα": Ο πρόεδρος των ταξιτζήδων Θ. Λυμπερόπουλος δέχεται προτάσεις να δημιουργήσει πολιτική κίνηση.
- 250 εκατ. Ευρώ χρωστούν ΣΕ τράπεζες ΠΑΣΟΚ και ΝΔ: Δανείζονται με εγγύηση τις κρατικές επιχορηγήσεις έως το 2017, θεωρώντας δεδομένο ότι θα ... υπάρχουν!
Στη Reallife μεταξύ άλλων μπορείτε να διαβάσετε:
- "Μετά την Εύα ήρθε η ... Ειρήνη»: Οι συχνές έξοδοι του Πασχάλη Διαμαντίδη με την Ε. Περράκη στα νότια προάστια. Η μελαγχολία της βουλευτού Ε. Καϊλή και γιατί ταξίδεψε ξαφνικά στο Λονδίνο.
- "Κάποια στιγμή θα βρω κι εγώ άντρα": Η παρουσιάστρια Νικολέττα Ράλλη μιλά στην έρευνα για την πρόσφατη σέξι φωτογράφησή της και δηλώνει ότι αυτήν την εποχή είναι μόνη.
- Μια Ελληνίδα στην κορυφή - Η "γλυκιά" Μαρίσα κέρδισε την Αμερική: "Ερωτευμένοι" με τις πρωτότυπες συνταγές της Μ. Τσώρτσιλ δηλώνουν οι σταρ του Λος Αντζελες και της Νέας Υόρκης.
- Η ερμηνεύτρια που γοήτευσε τον επιχειρηματία: Τον Δημήτρη Κοντομηνά συνοδεύει σε κοσμικά γεγονότα εδώ κι ένα μήνα η έντεχνη και ροκ τραγουδίστρια Κρινιώ Νικολάου.
- Γιάννης Καλαμίτσης: "Το καραγκιοζιλίκι κυβερνάει κάποιες εκπομπές".
- Χρυσή Βαρδινογιάννη-Νίνο: Το λαμπερό ζευγάρι κάνει σχέδια για γάμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.