Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2010

ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΔΕΝ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ

Έπειτα από 66 ολόκληρα έτη τα πάντα δείχνουν να έχουν αλλάξει. Έστω και η παραμικρή εθνική αναφορά από οποιαδήποτε πατριωτική φωνή για τα γεγονότα του άγριου Δεκέμβρη του '44, ποινικοποιείται ηθικά και στιγματίζεται από τους καλοπροαίρετους πλουτοδημοκράτες. Όμως η ιστορία δεν μπορεί να παραχαραχτεί, ούτε να λησμονηθεί το γεγονός ότι τη γράφουν οι νικητές. Ασχέτως, βέβαια, αν η Ελλάδα είναι η χώρα, στην οποία συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο κι εμείς παρακολουθούμε αμέριμνοι την ερυθρά λαίλαπα του μπολσεβικισμού να έχει περικυκλώσει την Εθνική μας Παιδεία.
Έτσι φτάσαμε στο σημείο σήμερα, η μαθητιώσα νεολαία να μη διδάσκεται το παραμικρό για την ηρωϊκή αυτοθυσία των αντρών της πάλαι ποτέ Βασιλικής Χωροφυλακής του Συντάγματος Μακρυγιάννη. Φτάσαμε στο σημείο να μη γράφεται ούτε μια λέξη στα σχολικά εγχειρίδια για το Γεώργιο Γρίβα-Διγενή και τους άντρες της Οργάνωσης Χ, οι οποίοι επέδειξαν άφθαστο ηρωϊσμό στη μάχη του Θησείου. Κατάφεραν αυτοί που αιματοκύλησαν και μαυροφόρεσαν τη μισή Ελλάδα με τα παιδομαζώματα και τα εγκλήματά τους να αποσιωπήσουν τα τραγικά γεγονότα όπως τη σφαγή αθώων στην περιοχή Όμορφη Εκκλησιά των Αθηνών. Ανάμεσα στα θύματά τους και η μεγάλη τραγωδός Ελένη Παπαδάκη, της οποίας ο φονιάς, ένας άξεστος Ελασίτης ξυλοκόπος ονόματι Τζογανάκης παρεδέχθη ότι την κατακρεούργησε και αργότερα ήρθε στα χέρια με τον Καπετάν Ορέστη για το ποιος θα κλέψει το παλτό της.
Αναρωτήθηκε ποτέ ο λαός γιατί το Κ.Κ.Ε.
δεν απαντά σε όλα αυτά με επιχειρήματα, αλλά πάντα προτιμά τις υπεκφυγές και τους αναίτιους χαρακτηρισμούς περί φασιστών και γκεμπελικής προπαγάνδας; Δυστυχώς για εσάς, σύντροφοι, έχουμε κι εμείς αρχείο και γνωρίζετε ότι για κάθε σας επιχείρημα μπορούμε να παραθέσουμε άλλα δέκα. Γνωρίζετε ότι για να μας απαντήσετε στοιχειοθετημένα δεν αρκεί ούτε ολόκληρο το αρχείο του Περισσού ούτε ολόκληρη η στρατιά των έμμισθων ιστορικών σας.
Κλείνοντας αξίζει να αναφέρουμε το ότι στα δύσκολα χρόνια που έρχονται σίγουρα η ορθόδοξος αριστερά δε θα είναι αυτή που θα διαδραματίσει ένα νέο αποσταθεροποιητικό ή και παραπλανητικό ρόλο με σκοπό την εξυπηρέτηση των συμφερόντων της παγκοσμιοποίησης. Ήδη σε όλη την Ευρώπη κάνουν την εμφάνισή τους οι χρήσιμοι άχρηστοι του συστήματος, αυτοί δηλαδή που κινούνται στο χώρο της αναρχίας. Ανάμεσά τους μπορεί κανείς να διακρίνει τοξικομανείς, μικροκακοποιούς του κοινού ποινικού δικαίου και φυσικά κάποιες γραφικές με ταγάρια και τσεμπέρια που ανήκουν στο συνονθύλευμα της ροζ αριστεράς. Η μόνη απάντηση σε όλα αυτά δεν μπορεί να είναι άλλη από τη συσπείρωση στο Εθνικιστικό κίνημα και η δημιουργία μιας ιδεολογικώς αξιόμαχης φάλαγγας που θα ηγηθεί του ελληνικού λαού και θα τον οδηγήσει στη δόξα.

ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ ΣΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΤΟΥ ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ
ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.