Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2010

Α.Νταβούτογλου: "Οι μετανάστες δεν αποτελούν απειλή για την Ευρώπη"

Την ελπίδα ότι, κατά την επόμενη περίοδο, θα ενισχυθεί ο ρόλος και το έργο που προσφέρει το Συμβούλιο της Ευρώπης στον τομέα της προάσπισης των δικαιωμάτων των μεταναστών, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Επιτροπής Υπουργών του Οργανισμού, με την ευκαιρία της σημερινής επετείου της Διεθνούς Ημέρας Μεταναστών.

Σε μία εποχή όπου καθημερινά γινόμαστε μάρτυρες φαινομένων μισαλλοδοξίας και διακρίσεων στην Ευρώπη, θα πρέπει να έχουμε κατά νου ότι οι μετανάστες δεν συνιστούν απειλή για την Ευρώπη αλλά αντίθετα μπορούν να συνεισφέρουν πολλά στις ευρωπαϊκές κοινωνίες και οικονομίες, τόνισε ο Τούρκος ΥΠΕΞ, Αχμέτ Νταβούντογλου.
http://sigmalive.com/news/international/337437

Ανώνυμος είπε...

Αυτό το φασιστικο καθίκι ειναι πολυ χειροτερο απο τον Χιτλερ. ΟΙ τουρκοραγιάδες εν Ελλάδι που τους τρέχουν τα σάλια για το δήθεν συγγραφικό μυαλό, ας αναλογιστούν ότι ο σκοπός του τρελλού Νταβούτογλου είναι το τουράν δηλαδή η εξάπλωση του τουρκισμου σε όλη την υφήλιο. Κάθε τρείς και δύο θα βγεί κάποιο ψώνιο όπως ο Νταβούτογλου με τέτοιου είδους βλέψεις - την κατάκτηση των λαών της γής και δή με το όπιο της θρησκείας. Τον καταλάβαμε πλέον και ευχαριστούμε τους Σαρρή και Ηφαιστο και όποιον άλλον ασχολήθηκε με την μετάφραση του κωλοβιβλίου του.

Οι μετανάστες είναι το τέλος της Ευρώπης και το τέλος της λευκής ευρωπαικής φυλής. Να φύγουν όλοι να πάνε στον διάβολο και πίσω στις χώρες τους ΟΛΟΙ. Υπάρχουν τεράστιες εκτάσεις στην γή και στις χώρες από τις οποίες προέρχονται που είναι ακατοικητες και ανεκμετάλευτες. Να πάνε εκει αντί να μαζεύονται στην μικρή Ευρώπη. Οι λαοί της Ευρώπης ξυπνούν. Καίγονται τζαμιά. Η υπομονή μας τελειώνει.

Η πονηρή αλεπού ο Νταβούτογλου θέλει να δημιουργήσει μουσουλμανικές μειονότητες και Κόσοβα παντού, υπό της αρχηγία της Τουρκίας.

Οσο για την πάνοπλη Τουρκία που θέλουν να βάλουν όλοι στηνν Ευρωπαική ένωση για τον ίδιο σκοπό.
Την καταστροφή της Ευρώπης. Το Ασιατικό όνειρο χιλιάδων χρόνων θα γίνει πραγματικότητα ἄοπλα και ανέμακτα με την εισβολή των μεταναστών. Φτάνει πια.

Ισραήλ, Αμερική και Ευρωπαικά κράτη απέδειξαν την ηλιθιοτητά τους με το να αφήσουν την Τουρκία να οπλισθεί.
Αυτό θα το πληρώσει πολύ ακριβά η Ευρώπη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.