Παρασκευή 23 Απριλίου 2010

Η Ελλάδα προς πώληση! Προσφυγή στο ΔΝΤ. Αυτοί που μας χρεοκόπησαν τώρα θα μας πουλήσουν


ΔΝΤ 1

Αυτοί που μας διοικούσαν για 35 χρόνια και έφτασαν το δημόσιο χρέος πάνω από τα 400 δισεκατομμύρια ευρώ προσφεύγουν και επίσημα στον μηχανισμό στήριξης ΕΕ-ΔΝΤ αφού τα spreads με τις διάφορες αλχημείες τους, κατάφεραν να τα πάνε στα ύψη, ώστε η προσφυγή στο ΔΝΤ να μοιάζει μονόδρομος.

Η Γερμανία τους χαλάει λίγο την σούπα αφού η Γερμανίδα καγκελάριος Άγκελα Μέρκελ δήλωσε ότι ο μηχανισμός στήριξης της Ελλάδας θα ενεργοποιηθεί μόνο αν απειληθεί «η σταθερότητα του ευρώ στο σύνολό του» και εάν η Αθήνα παρουσιάσει ένα «αξιόπιστο οικονομικό πρόγραμμα». Με άλλα λόγια στο ΔΝΤ πάμε και όχι στον μηχανισμό στήριξης της ΕΕ.

Μας μιλάει ο Γιώργος Jeffry Παπανδρέου ότι κληρονόμησε ένα σκάφος που είναι έτοιμο να βυθιστεί! Μα εσείς επί 35 χρόνια διαλύσατε αυτό το σκάφος! Θυμάστε τις αθρόες προσλήψεις στο δημόσιο, τα πάμπερς με τα πεντοχίλιαρα, την υπερτιμολόγηση όλων των έργων; Ποιός τα έκανε όλα αυτά ο λαός; Ο λαός την μόνη ευθύνη που έχει είναι ότι έχει αποχαυνωθεί αφού αυτό που τον ενδιαφέρει είναι να διοριστεί στο δημόσιο, γι αυτό ψηφίζει εσάς για τα ρουσφέτια, και πώς θα βρεί έναν αλβανό για τις δουλειές για να κάθεται αυτός στο καφενείο. Δυστυχώς όμως έτσι οδεύουμε προς την καταστροφή ηθική και οικονομική.

Όλοι δε οι μετανάστες, λαθραίοι και νομιμοποιηθέντες, εξακολουθούν να επιβαρύνουν το σύστημα υγείας της πατρίδας μας νοσηλευόμενοι δωρεάν στα δημόσια νοσοκομεία μας, αλλά και να ανεβάζουν δραματικά τους δείκτες της βαριάς εγκληματικότητας, αφού η αναλογική συμμετοχή τους σ’ αυτήν είναι συντριπτικά ανώτερη από αυτή των Ελλήνων.

Ετοιμαστείτε λοιπόν για απολύσεις και στο δημόσιο τομέα και αν υπάρξει ανάκαμψη μην νομίζεται ότι τα παιδιά σας θα βρούν δουλειά. Οι ελληνοποιημένοι μετανάστες θα μπαίνουν ακόμα και στο δημόσιο σίγουρα με ειδικές ποσοστώσεις σαν ευάλωτες ομάδες και ακόμα και στις στρατιωτικές σχολές. Ίσως ξυπνήσετε τότε αλλά θα είναι πολύ αργά....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.