Παρασκευή 16 Απριλίου 2010

ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ

Αυτό σημαίνει την κατάργηση του "Ελληνικού Στρατού". Πλέον θα πρέπει να αποκαλείται "Πολυεθνικός Στρατός" ή "Στρατός ΠΑΣΟΚ".

Αυτές είναι οι κύριες μεταρυθμίσεις που προωθούν οι "περιούσιοι" Παγκοσμιοποιητές σε όλα τα επίπεδα διοίκησης του ελληνικού κράτους προκειμένου να αλλώσουν την ελληνικότητά του.



Μετά βέβαια και τα συνθήματα των ΟΥΚ(που αμφισβητούνται απο πολλούς ως προς την γνησιότητα των βίντεο), βρήκαν αφορμή να ξεριζώσουν οτιδήποτε το "πατριωτικό" υπάρχει μέσα στο Στρατό.

Η κυβέρνηση αποφάσισε πως μέσα στην αναμπουμπούλα με την οικονομία εκτός απο τις ελληνοποιήσεις , είναι καιρός να τελειώνουμε με τον στρατό και την πατριωτική συνείδηση του. Μια ριζοσπαστική αλλαγή που θα εξοργίσει πολλούς προωθεί "υπογείως" το υπουργείο Εθνικής Άμυνας παραλλήλως με τις αλλαγές στο εξεταστικό σύστημα.

Το... Εις οιωνός άριστος αμύνεσθαι περί πάτρης

Πάει... περίπατο !!!

Από φέτος κιόλας , δικαίωμα εισαγωγής σε όλες τις Ανώτερες και Ανώτατες Στρατιωτικές Σχολές θα έχουν και όλοι οι ελληνοποιημένοι αλλοδαποί !

Με απόφαση του υπουργού Εθνικής Άμυνας Ευάγγελου Βενιζέλου, καταργείται η προϋπόθεση που ήθελε όλους τους υποψήφιους για φοίτηση στις παραγωγικές στρατιωτικές σχολές, δηλαδή τους μελλοντικούς αξιωματικούς, να είναι Έλληνες το γένος.

Κατά τον υπουργό Εθνικής Άμυνας Ευάγγελο Βενιζέλο σύμφωνα με τα νέα δεδομένα (απόδοση ιθαγένειας) ο νόμος πρέπει να καταργηθεί ώς αντισυνταγματικός.

Με απλά λόγια, οι αξιωματικοί που θα γίνουν δεκτοί στη Σχολή Ευελπίδων και στις σχολές Ναυτικών Δοκίμων και Ικάρων δεν απαιτείται να είναι Έλληνες το γένος.

Έτσι θα τελειώνει η κυβέρνηση και με τα όποια συνθήματα των ειδικών δυνάμεων του Ελληνικού στρατού αφού πλέον περνάμε σε φάση μισθοφόρων στρατιωτικών υπαλλήλων.

Κατά την κυβέρνηση η πατριωτική συνείδηση στο στράτευμα είναι ενοχλητική και περιττεύει...

Έτσι λοιπόν όλοι οι μετανάστες και τα τέκνα αυτών που αποκτούν την Ελληνική ιθαγένεια, θα μπορούν να είναι υποψήφιοι για εισαγωγή στις στρατιωτικές σχολές μέσω των πανελληνίων εξετάσεων και μάλιστα προνομιούχοι , αφού πληροφορίες κάνουν λόγο για μόρια στις εξετάσεις προς στρατιωτικές σχολές.

Με την απόφαση αυτή, το Πεντάγωνο υπολογίζει ότι σε περίπου τέσσερα χρόνια απο σήμερα, αναμένεται να βγουν οι πρώτοι Αλβανοί , Τούρκοι , Πακιστανοί ανθυπολοχαγοί, σημαιοφόροι και ανθυποσμηναγοί!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.