Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012

ΓΙΑΤΙ ΕΙΠΕ ΟΧΙ Ο ΛΑΟΣ






Η χθεσινή ψηφοφορία στη Βουλή και κυρίως το αποτέλεσμά της που δεν είναι άλλο από τον κατακερματισμό, τη διάλυση και την εξαφάνιση του δίπολου της εξουσίας, κατέδειξαν για πολλοστή φορά, το πόσο δίκαιο είχε ο Πρόεδρος κ. Γ. Καρατζαφέρης, στην απόφασή του ο Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός να πει "ΟΧΙ" στη νέα δανειακή σύμβαση.

Σε τι είπαμε ΟΧΙ

- Είπαμε ΟΧΙ σε ένα επικίνδυνα αυταρχικό και εξόχως υποτιμητικό, για την πατρίδα, σύστημα επιβολής κυριαρχίας, του οποίου στόχος ΔΕΝ ήταν η αλληλεγγύη, αλλά η τιμωρία. Ενός συστήματος που ΔΕΝ ήθελε να βοηθήσει, αλλά να τιμωρήσει έναν λαό και μάλιστα παραδειγματικά, για να καταδείξει ότι αυτό κυριαρχεί και επιβάλλει τις όποιες αποφάσεις του.

- Είπαμε ΟΧΙ σε ένα αδιέξοδο, αποδεδειγμένα εσφαλμένο οικονομικό μοντέλο, το οποίο δεν είχε καμιά απολύτως αναπτυξιακή προοπτική, αλλά στόχευε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ στη διασφάλιση των τοκογλυφικών κεφαλαίων των δανειστών μας. Και μόνο η κατανομή των χρημάτων, όπως αυτά μοιράζονταν στο "Μνημόνιο 2" αποδείκνυε περίτρανα ότι η Ελλάδα και οι Έλληνες μόνο χρεώνονταν και δεν ωφελούνταν σε τίποτε. Ούτε 1 σεντ!

- Είπαμε ΟΧΙ στην παράλογη απαίτηση να υπογράψουμε τυφλά, χωρίς να μας δοθεί ούτε καν το στοιχειώδες δικαίωμα να διαβάσουμε το τι ακριβώς υπογράφαμε. Αρνηθήκαμε δηλαδή, να ακολουθήσουμε το παράδειγμα της κας Κατσέλη και του κ. Χρυσοχοϊδη, αφού εκ των πραγμάτων, δεν υπήρχε χρόνος, ούτε για απλή ανάγνωση του κειμένου και όχι της εμπεριστατωμένης μελέτης που απαιτούσε!

- Είπαμε ΟΧΙ στην υποταγή σε κάθε μορφής "δικτατορίας με μαριονέττες" που δεν δέχονται να συζητήσουν, ή να διαπραγματευτούν με την ελληνική κυβέρνηση, αφού ακόμα και για 10 ευρώ μη περικοπών στις συντάξεις έπρεπε να "παρακαλέσουμε" τον "γκαουλάϊτερ" της Κας Μέρκελ, τον "πολύ" κ. Τόμσεν, αν θα ήθελε να δείξει λίγο έλεος στους απόμαχους της ζωής!

- Είπαμε ΟΧΙ γιατί θεωρήσαμε απαράδεκτο, επικίνδυνο και αναξιοπρεπές το να συνταχθούμε και να ακολουθήσουμε τον επικίνδυνο πανικό των υπολοίπων κυβερνητικών εταίρων της κυβέρνησης Παπαδήμου, οι οποίοι έντρομοι από το δήθεν δίλλημα "ή υπογράφουμε τυφλά, ή πτωχεύουμε", δέχθηκαν και υπέγραψαν τα πάντα.

- Είπαμε ΟΧΙ γιατί οι υπόλοιποι κυβερνητικοί εταίροι στην κυβέρνηση Παπαδήμου, δεν ήθελαν να υποστηρίξουν την αυτονόητη προσφυγή της χώρας στα αρμόδια Όργανα της Ε.Ε., κάτι που έκανε ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ και πέτυχε την άμεση κινητοποίηση και καταδίκη εκ μέρους ΟΛΩΝ των πολιτικών Ομάδων του ευρω-Κοινοβουλίου, των μεθοδεύσεων που ακολουθεί η τρόϊκα σε βάρος της Ελλάδας, με θλιβερή εξαίρεση την Ομάδα στην οποία ανήκει η Κα Μέρκελ, δηλαδή το ΕΛΚ

- Είπαμε ΟΧΙ σε μια Γερμανική Ευρώπη, γιατί στις Αρχές και τις Αξίες στις οποίες πιστεύουμε και για τις οποίες μαχόμαστε, τον Πατριωτικό Παρεμβατισμό, θεμέλιος λίθος και βασικό "πιστεύω" μας είναι η Ισότητα, η Ισονομία και η Ισοπολιτεία μεταξύ των λαών της Ευρώπης κι όχι η βαρβαρότητα της επικυριαρχίας του ενός, έναντι των πολλών.

- Είπαμε ΟΧΙ στην απόρριψη και τον εξευτελισμό των Αρχών μας, οι οποίες αποτελούν τη βάση κάθε δημοκρατικού και ευνομούμενου πολιτεύματος.

- Είπαμε ΟΧΙ και θα το λέμε πάντα, προς κάθε βάρβαρο κατακτητή, ο οποίος νομίζει ότι με την υλική δύναμη που διαθέτει, μπορεί να καθυποτάξει το φρόνημα, το πνεύμα και τη βούληση, ενός Έθνους που αποτέλεσε και αποτελεί την κοιτίδα του πολιτισμού για ολόκληρη την ανθρωπότητα.

Ο Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός, πιστός στις Αρχές του, σταθερά προσηλωμένος στην ευρωπαϊκή προοπτική και ιδέα, θα συνεχίσει αταλάντευτα και αδιαπραγμάτευτα, να παλεύει για μια Ευρώπη της δημοκρατίας, της ισότητας και της ισονομίας των λαών.
Μια Ευρώπη που πρώτα και πάνω απ΄ όλα, θα πιστεύει και θα προασπίζει την ελευθερία, την εθνική και εδαφική ανεξαρτησία και κυριαρχία των κρατών που την συναποτελούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.