Κυριακή 15 Μαΐου 2011

ΡΩΣΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΒΑΣΗ

Σε μια άκρως απίστευτη αναφορα προχωρησαν οι ρωσικές υπηρεσίες διαστήματος (FKA/RKA) προς τον πρωθυπουργό Πούτιν αυτήν την εβδομάδα, υποστηρίζοντας οτι η τεράστια αμερικανική βάση του Φόρτ Γουόρθ, πού μέρος της οποίας χρησιμοποιειται από την ΝΑΣΑ, για την εξέλιξη πτητικών μέσων και άκρως απόρρητων τεχνολογιών, δέχθηκε εξωγήινη επιθεση στην 11/5/2011 η οποία κράτησε πάνω από μισή ώρα, που είχε σαν σκοπό την καταστροφή της τεχνολογίας Vimana, δηλαδή ενος εξωγήινου σκάφους πού εντόπισαν και μετέφεραν οι Αμερικανικές δυνάμεις από το Αφγανιστάν.


Η επίθεση εχει βιντεοσκοπηθεί, και αναρτηθηκε στο youtube, ομως η αμερικανικές υπηρεσίες εύσπευσαν αμέσως να διαψεύσουν το γεγονός, λέγοντας οτι ο καταιγισμός απο τις τεράστιες λάμψεις που καταγράφονται στην περιοχή της βάσης, ωφείλονταν σε εκρήξεις μετασχηματιστών. Η ανάρτηση αρχικά μπλοκαρίστηκε, τελικά όμως αναρτηθηκε και πάλι, έχοντας πολύ μικρότερη διάρκεια. Απο την καταγραφή όμως φαίνεται καθαρά οτι δεν ακούγεται ο παραμικρός ήχος έκρηξης, όπως θα ήταν απαραίτητο, ενω καμμία διακοπή ρεύματος δεν σημειώθηκε πουθενά σε ολόκληρη την περιοχή, όπως θα ήταν φυσικό. Οι λάμψεις εκτείνονται σε ακτίνα χιλιομέτρων, ενώ φαίνονται στον ουρανό και κάποια ιπτάμενα αντικείμενα. Η αναφορά υποστηρίζει οτι η επίθεση είχε σαν απότελεσμα την απώλεια εκατοντάδων στρατιωτικών και τεχνικού προσωπικου που εργάζονταν στα επιστημονικά προγράμματα της βάσης.

Η αναφορά, επιμένει οτι αρμάδα εξωγήινων σκαφων πλησιάζει όλο και περισσότερο στη γη, ενω καυτηριάζεται η εμμονή των Αμερικανων για "πάρε - δώσε" πού προσπαθεί να έχει με εξωγήινα όντα, και επισημαίνει και τους παγκόσμιους κινδύνους που απορρέουν απο αυτη την εμμονή. Πολλοί εύσπευσαν να συμπεράνουν μάλιστα, ότι οι απανωτές αναβολές της εκτόξευσης του διστημικού λεωφορείου Endeavour την περασμένη εβδομάδα, συνδέονται με τις επιφυλάξεις που υπάρχουν για την ασφάλεια αυτής της πτήσης.

Δείτε το βίντεο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.