Σάββατο 14 Μαΐου 2011

Μεγάλη πτώση του τζίρου στις επιχειρήσεις των Χανίων

Καθημερινή μάχη επιβίωσης δίνουν, πλέον, οι επιχειρήσεις των Χανίων, αφού σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του Εμπορικού Συλλόγου για το δίμηνο Μαρτίου – Απριλίου ο τζίρος έπεσε κατά 28% σε σχέση με το 2010.

Όπως τόνισε ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου κ. Γ. Μαργαρώνης

«αυτό πρακτικά σημαίνει ότι η Αγορά έχει πλέον πρόβλημα ρευστότητας, επιβίωσης όλων των επιχειρήσεων και δυσκολίες στην διατήρηση των θέσεων εργασίας»

Σύμφωνα με τον κ. Μαργαρώνη πολλές ακόμη επιχειρήσεις βρίσκονται στο στάδιο του… κλεισίματος, ενώ η τελευταία τους ελπίδα είναι να ανακάμψουν με τον τουρισμό το καλοκαίρι. 
ΣΧΟΛΙΟ isxys: ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ, ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ, ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ, "ΔΡΩΜΕΝΟ" ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΑΠΟ "ΑΝΥΠΛΥΤΟΥΣ" ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΦΥΡΟΜΕΝΑ ΟΡΚΣ-ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ. ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 6 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΕΩΣ ΤΙΣ 9 Η ΚΙΝΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΗ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΑΤΟΣ ΚΕΝΤΡΙΚΩΝ ΑΡΤΗΡΙΩΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ "ΜΗΝ ΠΑΡΕΜΠΟΔΙΣΤΟΥΝ" ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ.
ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΥΠΕΡΒΟΛΕΣ ΚΥΡΙΕ ΜΑΡΓΑΡΩΝΗ. ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΕΩΣ ΔΕΝ ΘΕΩΡΟΥΝ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΕΣ ΑΛΛΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΦΕΥΓΟΝΤΑΣ ΘΥΜΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΗΜΗ "ΚΡΗΤΙΚΗ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ". ΕΞΑΛΟΥ "ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ" ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΨΩΝΙΖΟΥΝ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΑΛΛΟΦΡΟΝΕΣ ΝΑ ΚΡΑΥΓΑΖΟΥΝ ΜΕ ΝΤΟΥΝΤΟΥΚΕΣ.
ΑΝ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΑΣ ΕΛΠΙΔΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΟΤΕ ΛΥΠΟΥΜΑΣΤΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΜΜΙΑ... ΕΛΠΙΔΑ ΟΣΟ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑΤΕ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.