Δευτέρα 23 Μαΐου 2011

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΙΘΟΥΣΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ, ΠΡΟΚΗΛΑΚΙΣΑΝ ΜΕ ΥΒΡΙΣ & ΑΠΕΙΛΕΣ Τον ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ κ. ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΤΟΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΝ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ, ΔΙΕΚΟΨΑΝ ΚΙ ΕΦΥΓΑΝ!

ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΤΟ "ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ".

"Ημουν μάρτυρας σε ποινική δίκη στο κτίριο 9 στην αίθουσα 4 και την ώρα που κατέθετα, εισέβαλαν στην αίθουσα. Περίπου 40 κουκουλοΦΛΩΡΟΙ, διέκοψαν την ακροματική διαδικασία και άρχισαν να με βρίζουν και να με απειλούν με ακατονόμαστες φράσεις και κυρίως μπροστά στην αστυνομία και στην σύνθεση του δικαστηρίου φώναζαν: "Φασίστα θα στο κάψουμε το βιβιοπωλείο σου" Διεκόπη η διαδικασία, ζήτησα την προστασία της αστυνομίας που ήταν παρούσα καθώς και απο το Δικαστήριο να διατάξει την άμεση σύλληψη των ταραξιών όπως είχαν καθήκον και. Αντ `αυτού οι δικαστές διέκοψαν την διαδικασία κυριολεκτικά το έβαλαν στα πόδια φοβούμενοι μην τους λιντσάρουν οι --- γνωστοί άγνωστοι.
Ντρέπομαι και για λυπάμαι όσα έγιναν "
Σημ.ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ: Λοιπόν? Σε ΑΥΤΗ τη "Δημοκρατία" ζούμε? ΟΛΟΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ των Ελλήνων και ΥΠΕΡ των ΚουκουλοΦΛΩΡΩΝ και των λαθρομεταναστών Εγκληματιών? Αυτή είναι η ¨ Δημοκρατία "για την οποία χύθηκαν ποταμοί αιμάτων απο εμάς και τους προγόνους μας??
ΝΑ ΤΗΝ ΧΑΙΡΕΣΤΕ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.