Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2013

Χανιά: Εξέδιδαν αλλοδαπές και έβγαζαν τα προς το ζην

Χανιά: Εξέδιδαν αλλοδαπές και έβγαζαν τα προς το ζην

 Στον εισαγγελέα Χανίων οδηγούνται οι συλληφθέντες
 
Συνέλαβαν στα Χανιά έναν 56χρονο για μαστροπεία και δύο αλλοδαπές από τη Ρουμανία και την Αλβανία ηλικίας 19 και 24 ετών αντίστοιχα, για ψευδορκία, παράβαση υγειονομικού κανονισμού και για παράβαση του νόμου περί εκδιδομένων προσώπων, κατά περίπτωση.
 
Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων με την συνδρομή της Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) έκαναν έλεγχο σε καφέ, όπου διαπιστώθηκε ότι οι δύο γυναίκες εκδίδονταν έναντι χρηματικού ποσού, με θαμώνες του καταστήματος. Από την προανάκριση που διενεργήθηκε, προέκυψε ότι η 42χρονη και ο 56χρονος, τις προήγαγαν στην πορνεία έναντι χρηματικής αμοιβής.
 
Η 19χρονη κατηγορείται για ψευδορκία και η 24χρονη για παράβαση υγειονομικού κανονισμού (στερείτο πιστοποιητικό υγείας), ενώ σχηματίστηκε δικογραφία πταισματικού χαρακτήρα, για παράβαση του νόμου περί εκδιδομένων προσώπων. Κατά τη διάρκεια της έρευνας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: το χρηματικό ποσό των 988 ευρώ, προερχόμενο από την παράνομη δραστηριότητα, εκατό δολάρια Αμερικής, 1 βιβλίο, στο οποίο είχαν γραφεί διακινούμενα χρηματικά ποσά από παράνομες πράξεις και 1 φορητός ασύρματος ενδοεπικοινωνίας.
 
Η 42χρονη ιδιοκτήτρια του καταστήματος, απουσίαζε κατά τον έλεγχο και αναζητείται.
 
Οι συλληφθέντες οδηγούνται στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων. Το προανακριτικό έργο διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων.
 
Πηγή: prismanews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.