Τρίτη 1 Ιανουαρίου 2013

Η Γαλλική κυβέρνηση κόβει τα επιδόματα προνοίας στους μουσουλμάνους κατά 83%… Ας Ξεκινήσουν Οι Ταραχές !

"Κάθε δεκαπενθήμερο πηγαίνω στην τράπεζα και λαμβάνω τα κοινωνικά μου βοηθήματα ! Όλα είναι υπέροχα. Μου αρέσει πάρα πολύ αυτή η χώρα. Εδώ είναι καλύτερα από το Πακιστάν!Λαμβάνω επίδομα στέγασηςακόμη και επίδομα ασθενείας !"

Ξέρεις, όταν ακόμη και οι σοσιαλιστές σταματούν να υποστηρίζουν και να επιδοτούν τους μουσουλμάνους που ζουν παρασιτικά εις βάρος της Γαλλικής κοινωνίας …τότε τα πράγματα είναι άσχημα. Φαίνεται ότι οι πολιτικές μετανάστευσης της Γαλλίας αλλάζουν ριζικά. Η χώρα δεν είναι πλέον σε θέση να συγκρατήσει το πλήθος των μουσουλμάνων εισβολέων, πολλοί από τους οποίους δεν θέλουν να ενταχθούν στην κοινωνική και οικονομική ζωή της νέας πατρίδας τους, και είναι ικανοποιημένοι με το να ζουν από τις κρατικές επιχορηγήσεις αλλά και να πολλαπλασιάζονται όπως τα κουνέλια. Είναι ενδιαφέρον το γεγονός ότι η αρχική πηγή για αυτήν την ιστορία προήλθε από Pravda της Ρωσίας. Προφανώς τα ΜΜΕ στην Ε.Ε προσπαθούν να κουκουλώσουν την υπόθεση. ΔΕΙΤΕ: (European Government-Media Complex BLACKS OUT French Anti-Islamization Protest - Nov 13th 2012).

Οι επερχόμενες ριζικές αλλαγές για τους μετανάστες ανακοινώθηκαν από τον Γάλλο υπουργό Εσωτερικών Manuel Valls. Μετά από μια συνάντηση για την Εθνική Μετανάστευση και Ένταξη, ο Γάλλος υπουργός Εσωτερικών Manuel Valls ανακοίνωσε σημαντικές αλλαγές στη μεταναστευτική πολιτική της χώρας του. Η κυβέρνηση θα μειώσει τη χρηματοδοτική βοήθεια στους μετανάστες, και αυτή η μείωση θα είναι σημαντική. Από 1η Μάρτη του επόμενου έτους, τα οφέλη των μεταναστών θα μειωθούν κατά 83 τοις εκατό.Θα μειωθεί επίσης και το ποσό της αποζημίωσης για τους μετανάστες που επιθυμούν να επιστρέψουν εθελοντικά στην πατρίδα τους. Αν νωρίτερα η κυβέρνηση πλήρωνε 300 ευρώ για κάθε ενήλικο και 100 ευρώ για κάθε ανήλικο, από τον Μάρτιο του 2013, τα ποσά αυτά θα μειωθούν σε 50 και 30 ευρώ, αντιστοίχως. Μία από τις κύριες διατάξεις των νέων κανόνων για τη μετανάστευση στη Γαλλία είναι η μείωση των επιδομάτων ανεργίας. Οι νέοι κανόνες θα επηρεάσουν άμεσα πολλούς από τους μετανάστες, των οποίων κύριος στόχος είναι να ζουν εις βάρος των Γάλλων φορολογούμενων. Τώρα οι μετανάστες οι οποίοι είναι πολίτες της ΕΕ λαμβάνουν ένα επίδομα των 2.000 ευρώ ανά ενήλικα και 1.000 ευρώ για κάθε παιδί. Σύμφωνα με τη νέα πολιτική, του Manuel Valls, οι πληρωμές θα μειωθούν σε 500 και € 200, αντίστοιχα. Ο Manuel Valls είπε ότι η προηγούμενη πολιτική για τη μετανάστευση δεν οδήγησε στο επιθυμητό αποτέλεσμα, τώρα λοιπόν οι κανόνες πρέπει να αλλάξουν και αν δεν γίνει αυτό…, θα συνεχίσουν οι δαπάνες για τη συντήρηση των μεταναστών που τώρα καταβάλλονται από το γαλλικό Υπουργείο Οικονομικών κι αυτό θα καταστρέψει την οικονομία της Γαλλίας που ήδη υποφέρει από την κρίση που προκλήθηκε από διεθνείς παράγοντες.

Με έναν αυξανόμενο αριθμό μεταναστών, κυρίως από τις μουσουλμανικές χώρες, η Γαλλία αντιμετωπίζει πολλά εσωτερικά προβλήματα. Περιλαμβάνουν αύξηση της ανεργίας και της εγκληματικότητας, και όλο και μεγαλύτερα ποσά χρημάτων από το κρατικό θησαυροφυλάκιο που δαπανούνται για την υποστήριξη των μεταναστών και των οικογενειών τους, το οποίο και έχει αρνητικές συνέπειες για την οικονομία. Τέλος, η Γαλλία …απλά είναι πλημμυρισμένη με ένα μεταναστευτικό πληθυσμό με μια ξένη ιδεολογία και αξίες συχνά και εχθρικό, απρόθυμο να αποδεχτεί τις ευρωπαϊκές. Αργά ή γρήγορα, η κυβέρνηση θα λάμβανε μέτρα. Φαίνεται ότι είχε έρθει η ώρα. Φαίνεται σαν να ήταν οι οικονομικές συνθήκες αυτές που αναγκάζουν τις Γαλλικές αρχές να σκληρύνουν την πολιτική της απέναντι στους μετανάστες. Αυτό αναφέρεται, μεταξύ άλλων απογοητευτικών στοιχείων στην Παγκόσμια Έκθεση για την Ανταγωνιστικότητα για την κατάσταση της ανταγωνιστικότητας της Γαλλίας. Σύμφωνα με την έκθεση, η ανταγωνιστικότητα της γαλλικής βιομηχανίας μειώνεται. Το 2000, το μερίδιο της βιομηχανίας στην οικονομία της χώρας αντιπροσώπευαν το 18 τοις εκατό, και τώρα - 12,5 τοις εκατό, καθώς οι εταιρείες χρεοκοπούν. Εν μέρει, αυτό οφείλεται και στο βαρύ φορτίο των εισφορών κοινωνικής ασφάλισης που τελικά … οφείλουν να τις πληρώσουν οι μισθωτοί και οι επιχειρήσεις (δεν θα μπορούσε να ήταν διαφορετικά).

Υπάρχει και μια άλλη πλευρά του νομίσματος. Πολλοί μετανάστες, ειδικά εκείνοι από τις αραβικές χώρες-πρώην αποικίες της Γαλλίας, ζουν μονάχα με τις κρατικές επιδοτήσεις. Το κάνουν εδώ και χρόνια και έχουν αναλάβει τη διδασκαλία των παιδιών τους, ώστε να ακολουθήσουν και εκείνα αυτό το μοντέλο της ισλαμικής κοινωνικής συμπεριφοράς. Η Μείωση των παροχών θα πλήξει πολλές οικογένειες μεταναστών. Αυτό θα προκαλέσει αντικοινωνική συμπεριφορά όπου οι μετανάστες θα ξεχειλίζουν την οργή τους στους δρόμους των γαλλικών πόλεων, καταστρέφοντας τα πάντα γύρω τους. Θα δούμε τους μετανάστες να επαναλαμβάνουν τις ταραχές του 2007;;; Είναι προφανής η ανάγκη νέων προσεγγίσεων για τη μεταναστευτική πολιτική. Ωστόσο, κατά την εφαρμογή τους, η κυβέρνηση θα πρέπει να λάβει υπόψη τις διάφορες πιθανές συνέπειες. Μόνο μια ισορροπημένη προσέγγιση θα οδηγήσει σε θετικά αποτελέσματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.