Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2013

Ποιοί κρύβονταν πίσω από την επίθεση κατά Φ.Φράγκου

Ποιοί βρίσκονταν πίσω από τις κουκούλες είναι το ερώτημα που απασχολεί τόσο το Στρατηγό όσο και το επιτελείο του, μετά την επίθεση στην παρουσίαση του βιβλίου του του, δηλαδή ήταν ενέργεια των γνωστών αγνώστων, ή βρίσκονταν από πίσω από άλλοι που εξυπηρετούν άλλα συμφέροντα.
Υπενθυμίζεται ότι από σοβαρά επεισόδια επισκιάστηκε η παρουσίαση του βιβλίου του επίτιμου αρχηγού ΓΕΣ, Στρατηγού Φράγκου Φραγκούλη, στην αίθουσα του φιλολογικού συλλόγου «Χρυσόστομος».
Περίπου 25 με 30 άτομα πέταξαν φέιγ-βολάν, φώναξαν συνθήματα και θέλησαν να εισβάλλουν στο χώρο της εκδήλωσης. Μέσα σε λίγα λεπτά, ο προθάλαμος μετατράπηκε σε πεδίο μάχης. Σε χρόνο μηδέν, από την αίθουσα βγήκαν αρκετοί συμμετέχοντες στην εκδήλωση και συνεπλάκησαν με τους αγνώστους, απωθώντας τους από τον προθάλαμο, ωστόσο, η ομάδα των ατόμων πρόλαβε και άνοιξε ένα πυροσβεστήρα, κάνοντας αποπνικτική την ατμόσφαιρα.
Βγαίνοντας έξω από το κτίριο, τα άγνωστα άτομα προξένησαν ζημιές στο αυτοκίνητο του διοικητή της 5ης Μεραρχίας Κρητών, ενώ μέσα βρισκόταν ο οδηγός του, απλός στρατιώτης που υπηρετεί τη θητεία του.
Εν συνεχεία εξαφανίστηκαν στους δρόμους της παλιάς πόλης των Χανίων.
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗ ΣΕ ΝΤΑΒΟΥΤΟΓΛΟΥ
Λίγο νωρίτερα, ο κ. Φραγκούλης, παρουσιάζοντας το βιβλίο του «Ποια Τουρκία; Ποιοι Τούρκοι;», δεν άφηνε ασχολίαστα τα δημοσιεύματα των τουρκικών εφημερίδων σε βάρος του, με αφορμή την έκδοση του συγκεκριμένου βιβλίου, που τον χαρακτήριζαν ως «πραξικοπηματία», αλλά και ότι αποτελεί μία απάντηση σε ανάλογο βιβλίο του Αχμέτ Νταβούτογλου.
Το βιβλίο, που συνοδεύεται από cd-rom με χάρτες, σημαντικά έγγραφα και στοιχεία, παραθέτει βιώματα από την πλούσια εμπειρία του κ. Φραγκούλη, δίνοντας ένα ολοκληρωμένο περίγραμμα της Τουρκίας του χθες, του σήμερα αλλά και του αύριο.
Την Τρίτη, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στα Σφακιά, ο κ. Φραγκούλης  ανακηρύχθηκε επίτιμος δημότης Σφακίων.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.