Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2011

H μάχη των Στρατιωτικών για Εφάπαξ και ΒΕΑ ..


Η πιο μεγάλη μάχη για το εφάπαξ των στρατιωτικών  ...Κορόιδα Αξιωματικοί ψηφίστε τους !
 Έντονη ανησυχία επικρατεί στους στρατιωτικούς και στα Σώματα Ασφαλείας για το εφάπαξκαι ΒΕΑ  με τον χρόνο αναμονής να φτάνει πλέον τους έξι μήνες για το εφάπαξ και πάνω απο δύο χρόνια για το ΒΕΑ ! Τα οικονομικά προβλήματα να είναι ορατά σε μία σειρά Ταμείων.
Δεν είναι τυχαίο πως εκφράζονται φόβοι για "μαχαίρι" στις παροχές την επόμενη χρονιά σε όσους ασφαλιστικούς φορείς χάσουν τη μάχη με τα ελλείμματα.(...καταλάβατε κορόιδα πως σας προετοιμάζουν ;)..

Η κατάσταση είναι κρίσιμη στο Μετοχικό Ταμείο Στρατού, οι Απόστρατοι αξιωματικοί   οποίου έχουν ήδη υποστεί την πρώτη μεγάλη "ψυχρολουσία" βλέποντας τα μερίσματα τους να μειώνονται σημαντικά.
Το ΜΤΣ χρησιμοποιήθηκε για την άντληση κεφαλαίων και διορίζοντας διοικήσεις άσχετες με το αντικείμενο και βολεύονταν απλά υιούς και θυγατέρες  δηλώνοντας χιλιάδων αγωνιστών της Εθνικής αντίστασης  που  έπαιρναν μερίσματα και συντάξεις χωρίς ποτέ να συνεισφέρουν ούτε μια δραχμή στα έσοδα του ταμείου και αφαιρώντας τα έσοδα από τις αμυντικές δαπάνες οδήγησαν ένα εύρωστο ταμείο στην καταστροφή !
Οι μόνοι που δεν φταίνε είναι οι Αξιωματικοί αλλά θα είναι και η μόνοι που θα πληρώσουν την νύφη !
Tα χρήματα από το ΒΕΑ που συνεισφέρουν υποχρεωτικά οι Αξιωματικοί που είναι ; ακμάζει δε η βιομηχανία με  τέκνα με αναπηρία με 67% με μοναδικό σκοπό να πάρουν εκτός σειράς κάποιοι τα βοηθήματα ;
Κορόιδα Αξιωματικοί ψηφίστε τους 
Bετεράνος 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.