Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2011

Καρατζαφέρης: «Αντώνη το 1993 έριξες κυβέρνηση για τα πιστεύω σου"

Καρατζαφέρης: «Αντώνη το 1993 έριξες κυβέρνηση για τα πιστεύω σου"
Έκκληση για συναίνεση στον αρχηγό της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά έκανε για ακόμη μία φορά ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης, προειδοποιώντας ότι σε διαφορετική περίπτωση από Δευτέρα η Ελλάδα ενδεχομένως να αντιμετωπίσει εθνική καταστροφή.
Ο κ. Καρατζαφέρης, μιλώντας στον Σκάι, τόνισε χαρακτηριστικά πως «πρέπει να γίνουμε (σ.σ.: εννοεί οι πολιτικοί) Εθνική Ελλάδας και να αντιμετωπίσουμε με σοβαρότητα την κατάσταση», ενώ απευθύνθηκε σε πρώτο ενικό πρόσωπο στον Αντώνη Σαμαρά θυμίζοντας του το 1993: ..
«Αντώνη σκέψου το εθνικό συμφέρον. Εσύ το 1993 έριξες μια κυβέρνηση για αυτό που πίστευες. Τώρα δε μπορείς να συνεργαστείς για το εθνικό συμφέρον? ».
Ο αρχηγός του ΛΑΟΣ τόνισε, εξάλλου, ότι ο Γιώργος Παπανδρέου έχει παραιτηθεί και το αν θα παραμείνει στην εξουσία θα είναι επειδή θα εκμεταλλευτεί τη στείρα άρνηση του Σαμαρά: «Αν ο σαμαράς θέλει, αύριο το πρωί έχουν ξεκαθαρίσει τα πράγματα. Μπορούμε και να επιβάλλουμε τον πρωθυπουργό που θέλουμε εμείς ».
Ο ίδιος, πάντως, δε θέλησε να αποκαλύψει το όνομα του πρωθυπουργού που προτείνει τονίζοντας απλά ότι «δε μένει πλέον στην πολυκατοικία αλλά είναι ο οικοπεδούχος».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.