Δευτέρα 8 Μαρτίου 2010

Δεν είμαστε όλοι ίδιοι, εμείς αγαπάμε την πατρίδα μας.


http://strategy-geopolitics4.blogspot.com/2010/03/blog-post_04.html

Τα παρακάτω άρθρο, έχει δημοσιευτεί από πολύ μεγάλο δημοσιογράφο με τίτλο «Επερχόμενη συντριβή στα Εθνικά Θέματα»:
*Ας μη γελιόμαστε. Η Ελλάδα απώλεσε προ καιρού μέρος της εθνικής της κυριαρχίας, εκχωρώντας είτε τη διαμόρφωση της οικονομικής και νομισματικής πολιτικής είτε τη χάραξη του αμυντικού σχεδιασμού σε υπερεθνικά όργανα (ΕΕ, ΝΑΤΟ και προσεχώς ΔΝΤ).
Οι πολιτικές ηγεσίες των τελευταίων τριών δεκαετιών στάθηκαν τραγικά ανεπαρκείς στα κελεύσματα των εποχών, αδυνατώντας να παρουσιάσουν ένα Όραμα για τον Ελληνισμό και να αδράξουν τις αμέτρητες ευκαιρίες που παρουσιάστηκαν, περιοριζόμενες σε μια βάση διαχειριστικής λογικής.
Σήμερα καλούνται να δώσουν λύσεις αυτοί που είναι μέρος του προβλήματος. Αν επαληθεύεται η πληροφορία ότι στο Μέγαρο Μαξίμου υπάρχουν κάποια έγγραφα που υποδεικνύουν πως αν επιτρέψουμε, βάσει συμφωνίας, να κυριαρχήσουν οι Τούρκοι στο Αιγαίο, θα έχουμε οικονομικό όφελος περί τα 2,5 δις ευρώ ετησίως.*
Μπορείτε να διαβάσετε όλο το άρθρο στο ανωτέρω Ling όπως περιγράφετε από καταξιωμένους δημοσιογράφους και που αναγκάστηκα να αναδημοσιεύσω μετά την δυσπιστία που εξέφρασε η κ Πολύζου στην εκπομπή «ρήσεις αντιρρήσεις" της Νέας Τηλεόρασης. Εν πάση περίπτωση, εγώ θα περίμενα ότι το λιγότερο που έπρεπε να γίνει, από τη μεριά της Κυβέρνησης είναι να το διαψεύσει, αλλά να το κάνει άμεσα, πριν πάρει επικίνδυνες διαστάσεις.
Η αποστρατικοποίησης της Σαμοθράκης που θέτει η Τουρκία , η επίσκεψη τουρκικού υποβρυχίου στην Αλβανία, η Τουρκική φρεγάτα που έφτασε μέχρι το Σούνιο, τα Τουρκικά αεροσκάφη που κοντεύουν να φτάσουν μέχρι την Αθήνα, κάθε άλλο παρά μας εφησυχάζουν. Με την οικονομία μας να βρίσκετε σε κρίσιμη καμπή, η διαπραγματευτική ικανότητα του Κου Παπανδρέου δεν είναι και η καλύτερη. Για όλα όμως υπάρχουν όρια, υπάρχει η κόκκινη γραμμή που δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση οι Κυβερνώντες να την περάσουν. Στα εθνικά θέματα οι αποφάσεις πρέπει να είναι ομόφωνες από όλα τα κόμματα για το κοινό συμφέρον. Για αυτό και εμείς υπογράψαμε για εφαρμογή των μέτρων.
Δεν σημαίνει σε καμιά περίπτωση όμως, ότι επειδή ο Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός έδωσε το χέρι, σε κάποιο που πήγαινε για να πέσει στο γκρεμό, ότι συμφωνεί και με τα αντιλαϊκά μέτρα που εφαρμόζονται. Σύμφωνα με τον κ. Καρατζαφέρη πάνω από όλα, είναι το συμφέρον της πατρίδας μας, για αυτό και δώσαμε την δυνατότητα στον κ. Πρωθυπουργό, με ένα δυνατό χαρτί στο χέρι να μπορέσει να διαπραγματευτεί με τους εταίρους μας. Δεν εκδηλώσαμε παρόμοιες ενέργειες με τα αριστερά κόμματα, που δυσφήμισαν την εικόνα της Χώρας μας στο εξωτερικό, με επιπτώσεις ακόμα και στον τουρισμό μας. Στις δύσκολες ώρες χρειαζόμαστε ομοψυχία, πρέπει να είμαστε όλοι οι Έλληνες μαζί μια γροθιά, χρειαζόμαστε πατριώτες σαν τον Μανώλη Γλέζο, για να κατεβάσουμε την σβάστικα όπου και εάν τη κρεμάσουν οι εχθροί μας. Η αντιπαράθεση η βιαιοπραγίες δεν θα μας οδηγήσουν πουθενά, πρέπει όλοι να βοηθήσουμε τον κ. Πρωθυπουργό, να κερδίσει την μάχη για την πατρίδα μας .
Όμως σε καμιά περίπτωση, δεν θα δώσουμε λευκή επιταγή στην Κυβέρνηση και αυτό πρέπει να γίνει πλήρως κατανοητό σε όλους, ακόμα και στον τελευταίο μας πολίτη.
« Μερικοί άνθρωποι πετυχαίνουν επειδή είναι γραφτό τους να πετύχουν, αλλά οι περισσότεροι άνθρωποι πετυχαίνουν, διότι είναι αποφασισμένοι να πετύχουν»

Ο Πρόεδρος της Ν/Ε ΛΑ.Ο.Σ
Μανώλης Σταματάκης
Stam5@tellas.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.