Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2009

Διεκδικώντας αυτό που μας ανήκει.



Οι άνθρωποι εκείνοι των οποίων οι στόχοι είναι χαμηλοί, γενικά αποκομίζουν αυτό στο οποίο στοχεύουν - δηλαδή τίποτα. Η ζωή δεν πρέπει να περνάει κατ΄αυτόν τον τρόπο. Πιστεύω ότι μια από τις πιο ισχυρές δυνάμεις στον κόσμο είναι η θέληση του ανθρώπου που πιστεύει στον εαυτόν του, που τολμάει να στοχεύει ψηλά και κυνηγάει με αυτοπεποίθηση αυτό που θέλει από τη ζωή. Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε την πανίσχυρη φράση «θέλω και μπορώ»!

Μπορούμε λοιπόν εφόσον το θέλουμε να στηρίξουμε τις απόψεις μας, να μη φοβόμαστε να συζητάμε, για την ιστορία μας, για τη θρησκεία μας, όπου και αν βρισκόμαστε, στο σχολείο στο καφενείο ή σε άλλους χώρους. Να μην φοβόμαστε όταν μας χαρακτηρίζουν ως «ρατσιστές», ορισμένοι ακραίοι αριστεροί θεοκουλτουριάρηδες. Έχουμε χίλιους λόγους να είμαστε υπερήφανοι που είμαστε Έλληνες. Να μη φοβόμαστε να λέμε εθνοπροδότες όλους εκείνους που υποστηρίζουν άλλες χώρες και που πρόσκεινται εχθρικά έναντι στα συμφέροντα της πατρίδος μας. Δεν μπορώ να ξεχάσω αυτό που ισχυρίστηκε εκπρόσωπος της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ, ότι δηλαδή θα προτιμούσε ένα Τούρκο γεωργό, από ένα Έλληνα επιχειρηματία.

Να μη φοβόμαστε να λέμε ότι είμαστε Χριστιανοί Ορθόδοξοι, οι άλλοι μπορεί να είναι ότι θέλουν .Οι Μουσουλμάνοι που έχουν κατακλίσει τη χώρα μας δεν θα μας επιβάλουν κανόνες, αν δεν τους αρέσει η χώρα μας να πάνε σε κάποια άλλη, όπως δήλωσε και ο Αυστραλού πρωθυπουργός : «Αν δεν σας αρέσει να ζείτε εδώ, όπως ζούμε όλοι στην Αυστραλία, μπορείτε να φύγετε, δεν σας φέραμε με το ζόρι…»

Ο φόβος η τρομοκρατία των ιδεών, η παραπλάνηση των πολιτών, δεν θα περάσει αν τα πιστεύω μας είναι ισχυρά. Ο φασισμός δεν προέρχεται μόνο από την άκρα δεξιά, μπορεί να είναι και από την άκρα αριστερά. Έχουν όμως πολλούς προστάτες και θα μπορούσαμε να αναφερθούμε στον πρύτανη του Πολυτεχνείου Κρήτης κ. Ι. Γρυσπολάκης, ο οποίος εξέφρασε την άποψη ότι « δεν είναι δυνατόν ο αρχηγός κόμματος του ΣΥΡΙΖΑ να βγαίνει και να καταγγέλλει την έφοδο της Αστυνομίας σε γιάφκα του Κερατσινίου, ως παραβίαση του οικογενειακού ασύλου».

Τι μπορούμε να πούμε όταν εκπαιδευτικός χαρακτηρίζει «ρατσίστρια» Ελληνίδα μαθήτρια που στο διάλειμμα έγραψε πάνω στο θρανίο της, την λέξη «ΕΛΛΑΣ». Όταν τώρα την έσβησε κάποια Αλβανίδα συμμαθήτρια της, υπερασπίστηκε την Αλβανίδα και απείλησε την Ελληνίδα μαθήτρια ότι αν συνεχίζει να κάνει παρόμοιες ενέργειες θα την αποβάλει από το σχολείο.

Οι περισσότεροι συμπολίτες μας, φοβούνται να αναφερθούν σε ιστορικά γεγονότα, φοβούνται ακόμα και να αναρτήσουν την Ελληνική σημαία στο μπαλκόνι τους, γιατί ίσως τότε κάποιοι συμπολίτες μας, θα τους χαρακτηρίσουν ως «φασίστες». Αν κάποιος τολμά σήμερα, να μας αποκαλεί "ρατσιστές" επειδή εμείς ζητάμε κανόνες, τότε αυτός είναι σίγουρα, το λιγότερο «προδότης»!

Όμως δεν θα εγκαταλείψουμε τον αγώνα, δεν πρέπει να τους περάσει. Εμείς δεν διεκδικούμε τίποτα που να μην είναι δικό μας, διεκδικούμε μόνο ότι μας ανήκει, αυτό που κάποιοι πρόγονοι μας έδωσαν με τη ζωή τους, κληρονομώντας μας μια Ελλάδα που να ανήκει σε όλους τους Έλληνες. Με το να διεκδικούμε το δίκιο μας δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα, γιατί όπως είπε και ο Αριστοτέλης, «εν δε Δικαιοσύνη πας΄αρετή ένι», δηλαδή η δικαιοσύνη περικλείει όλες τις αρετές. Και εμείς ζητάμε δικαιοσύνη από κάποιους, που πρέπει να σέβονται αυτό που εμείς επιθυμούμε, ότι δηλαδή θέλουμε να παραμείνουμε Χριστιανοί Ορθόδοξοι.

Θέλουν να μας βάλουν να αλληλοσκοτωθούμε με φτωχούς ανθρώπους που ήρθαν εδώ γιατί κάποιοι άλλοι πονηροί, τους έταξαν τον επίγειο παράδεισο στην Ελλάδα. Δεν θα τους κάνουμε τέτοια χάρη. Αναγνωρίζουμε την ανθρωπιά και τη φιλοξενία, αλλά δεν δίνουμε σε κανέναν το δικαίωμα να διαλύσει τη χώρα μας και τις δομές της.

Η παραπληροφόρηση που παρουσιάστηκε πρόσφατα από τη Νέα Τηλεόραση στην εκπομπή «ρύσεις – αντιρρήσεις» που έδειχναν για κάποιο χρονικό διάστημα τον Πρόεδρο του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού κον Γ. Καρατζαφέρη, ένα αρχηγό κόμματος, να φιγουράρει μαζί με ένα στυγερό εγκληματία τον Αδόλφο Χίτλερ, ήταν μια εικόνα παραπληροφόρησης, με σκοπό τη δημιουργία έντασης. Με το να δείχνουμε ότι συμπαραστεκόμαστε δήθεν στους μετανάστες, εκμεταλλευόμενοι πολιτικά τον πόνο και την ανάγκη κάποιων συνανθρώπων μας, επιτρέψτε μου να το χαρακτηρίσω, το λιγότερο ως ατυχές .

Μακριά από μας κάθε σκέψη ρατσιστική! Όταν μάλιστα πολλοί Έλληνες πήγαν μετανάστες, νόμιμα όμως, με βίζα, διεκδικώντας μια καλύτερη ζωή, στην Αμερική, στον Καναδά, στην Αυστραλία, στη Γερμανία και σε όλα τα μέρη του κόσμου.

Επομένως η καλλιέργεια του πατριωτισμού αποτελεί σήμερα την μοναδική απάντηση, ώστε ο λαός μας να μπορέσει να αποκρούσει ενημερωμένος, ενωμένος και άγρυπνος αυτά που κάποιοι προσπαθούν να μας σερβίρουν. Δεν θα τους περάσει , όσους Τούρκους και αν μαζέψουν στη Θράκη, η Θράκη ήταν είναι και θα είναι, πάντα Ελληνική. Τα Σκόπια δεν θα ονομαστούν ποτέ Μακεδονία, στη συνείδηση των Ελλήνων. Τα ανθελληνικά σατανικά σχέδια τους θα μείνουν ανεφάρμοστα, αν όλοι εμείς αντιδράσουμε, ξεσκεπάζοντας και απομονώνοντας τους εχθρούς του έθνους, όποιοι και αν είναι και όπου κι αν βρίσκονται.

Αρκετά κοιμηθήκαμε έως τώρα. Καιρός να ξυπνήσουμε, να εγερθούμε, να εξεγερθούμε και ενωμένοι να αντιμετωπίσουμε όπως αρμόζει τους μεγάλους κινδύνους που απειλούν την ιστορία, τον πολιτισμό, το ήθος, τις παραδόσεις και τελικά την ακεραιότητά μας.

Ο Πρόεδρος της Ν/Ε ΛΑ.Ο.Σ
Μανώλης Σταματάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.