Παρασκευή 19 Ιουλίου 2013

Μετά το ξύλο απειλές "a la Παπανδρέου" για άμεση διάλυση της Βουλής


Οξεία συμπτώματα ανασφάλειας , σε όλα τα επίπεδα τοσο κοινοβουλευτικά όσο και σε επίπεδα κοινωνίας, παρουσιάζει η κυβέρνηση μετά τον ξυλοδαρμό του υπουργού Υγείας Α.Γεωργιάδη.
 
Πριν από λίγο ο γενικός γραμματέας της κυβέρνησης - το δεξί χέρι του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά- ο Παναγιώτης Μπαλτάκος καταδεικνύοντας τον πανικό που έχει καταλάβει την δικομματική κυβέρνηση προέκτεινε την απειλή του την ήδη διατυπωθείσα από προχθες, για άμεση προσφυγή στις κάλπες σε περίπτωση που καταψηφισθεί έστω και ένα άρθρο από τα μελλοντικά νομοσχέδιαπου θα κατατεθούν.
 
Πρόκειται για επανάληψη του έργου που βίωσε έντονα η χώρα τους τελευταίους μήνεςτης κυβέρνησης του Γ.Παπανδρέου όπου η απειλή της προσφυγής στη ν κάλπη με όλα τα συνακόλουθα αποτελέσματα, ήτανε διαρκώς παρούσα σε μια κυβέρνηση που κινδύνευε ανά πάσα στιγμή να καταρρεύσει.
 
Η προειδοποίηση είχε όλα τα χαρακτηριστικά της απειλής για ένα απλό λόγο. Σε περίπτωση πρόωρων εκλογών όπου η ήττα είναι σφόδρα πιθανή με αποτέλεσμα να εκλεγεί κλάσμα της κοινοβουλευτικής ομάδας της ΝΔ που βρίσκεται τώρα στην Βουλή.
 
Ο ξυλοδαρμός του υπουργού Υγείας Α.Γεωργιάδη σήμερα το πρωί στο Αττικό Νοσοκομείο ήχησε καμπανάκι κινδύνου στην κυβέρνηση για τα μελλοντικά προβλήματα ασφαλείας που θα έχουν να αντιμετωπίσουν τα στελέχη της, από μια κοινωνία που απλά δεν έχει τίποτα να χάσει:
 
Πεντακόσιες χιλιάδες οικογένειες δεν έχουν ούτε ένα εργαζόμένο μέλος, και ένας στους τρεις Έλληνες υποσιτίζεται.
 
Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr


Περισσότερα σχόλια:



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.