Τετάρτη 10 Ιουλίου 2013

Νέα "προβοκάτσια" Τούρκων για Ελλάδα με λίγο από Γκεζί

Επιμέλεια Λ. ΛΙΓΟΥΡΙΩΤΗΣ
Σε νέα προβοκατόρικη ''επιστράτευση'' βομβιστών αυτοκτονίας προχωρούν κύκλοι στην Τουρκία για να υπονομευσουν τους διαδηλωτές για το πάρκο Γκεζί αλλά και με την ευκαιρία την ...Ελλάδα!

 Σύμφωνα με δημοσίευμα της  Sabah με τον τίτλο «Απειλή ζωντανής βόμβας για το Γκεζί», γράφει ότι έγινε γνωστό πως ''η τρομοκρατική οργάνωση DHKP-C'' ετοιμάζεται, λέει,  για επιθέσεις αυτοκτονίας μελών της  υπό την ονομασία «δραστηριότητες θυσίας» για την κλιμάκωση της αντίστασης στο Ταξίμ.

 Η οργάνωση, που κατά την εφημερίδα θεωρεί τις δραστηριότητες Γκεζί ως ευκαιρία,  παρότρυνε τη συμμετοχή των μελών της στις διαδηλώσεις στην Κων/λη. Λέγεται πως η οργάνωση σχεδιάζει, ειδικά, επιθέσεις εναντίον του κυβερνώντος κόμματος της Τουρκίας ΑΚΡ και κατά των κτιρίων της τουρκικής Ασφάλειας. Οι Υπηρεσίες Πληροφοριών της Τουρκίας έχουν τεθεί, κατά την εφημερίδα πάντοτε,σε συναγερμό, στην Κων/λη, στην Άγκυρα, στη Σμύρνη, στα Άδανα και στο Χατάι, αλλά και σε άλλες πόλεις.

Και πάλι οι βομβιστές με την ...εκπαίδευση στο ...Λαύριο!

Και ακολουθεί η γνωστή προβοκατόρικη ...σάλτσα με την ...ελληνική  δήθεν εμπλοκή: Ισχυρίζεται λοιπόν επιστρατεύοντας τα ...γνωστά ψεύδη πως,  κατά τους τελευταίους μήνες, μέλη της οργάνωσης, είχαν εκπαιδευτεί στα ...όπλα και στις ...βόμβες στο ...στρατόπεδο του Λαυρίου  και  εστάλησαν παράνομα στην Τουρκία και ότι σε επιχείρηση που είχε γίνει στις 31 Μαΐου στην Αδριανούπολη είχε συλληφθεί ο'' τρομοκράτης B.Y''., που συμπεριλαμβανόταν στον κατάλογο των λεγόμενων ''ζωντανών βομβών''. Νωρίτερα -συνεχίζει τους ψευδείς ισχυρισμούς -  είχε διαπιστωθεί ότι'' τρομοκράτης με το όνομα F.E''. είχε πραγματοποιήσει είσοδο στην Τουρκία, αφού είχε περάσει από εκπαίδευση σε ...όπλα και ...βόμβες στο - που αλλού;- ...στρατόπεδο του Λαυρίου . Το άτομο αυτό στη συνέχεια άρχισε να καταζητείται παντού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.