Παρασκευή 26 Ιουλίου 2013

Όταν επιτρέπουμε τους Τούρκους να αλωνίζουν στην Ελλάδα, μετά μας κατηγορούν ότι στηρίζουμε την τρομοκρατία, για να φλομώσουν τους Αμερικανούς!



Ο σαουδάραβας επιχειρηματίας Αλ Καντί, χρηματοδότης των επιθέσεων της 11ης Σεπτεμβρίου, είναι προσωπικός φίλος και συνομιλητής του Ερντογάν και του διοικητή της ΜΙΤ, Χακάν Φιντάν (φώτο)
Σχετικά άρθρα:
Αθλιότητα πρώτου μεγέθους: Να συλληφθεί ο σύνδεσμος της ΜΙΤ και της Ασφάλειας της Τουρκίας στην Αθήνα και ο υπεύθυνος της CIA που συμμετείχαν στην απαγωγή Γιαϊλά!
H τρομοκρατική ισλαμιστική οργάνωση του Γκιουλέν, που έχει "φίλους" και στην Ελλάδα, συνεργάζεται με την Αλ Κάιντα στη Συρία
Τρεις Τούρκοι ανάμεσα στους νεκρούς τρομοκράτες της Αλ Νούσρα, σε μάχες με Κούρδους, στο Δυτικό Κουρδιστάν
O Eρντογάν καλείται να απαντήσει στη βουλή για τη συνάντηση του διοικητή της ΜΙΤ με τον σαουδάραβα αρχιτρομορκάτη Ελ Καντί!

Τη στιγμή που ο ίδιος ο Τούρκος πρωθυπουργός εμπλέκεται στην πιο επικίνδυνη τρομοκρατική οργάνωση στον κόσμο, που είναι η Αλ Κάιντα, και τη στιγμή που η Τουρκία υποστηρίζει ανοικτά την ισλαμιστική τρομοκρατική οργάνωση Αλ Νούσρα/Αλ Κάιντα, μέσω της ισλαμιστικής τρομοκρατικής οργάνωσης του Γκιουλέν, η Ζαμάν, μια εφημερίδα που ανήκει σε αυτήν οργάνωση, κατηγορεί την Ελλάδα για υποστήριξη της τρομοκρατίας!
Ακολουθεί η απάντηση εκπροσώπου ΥΠΕΞ Κωνσταντίνου Κούτρα, σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με το δημοσίευμα της τουρκικής εφημερίδας “Today’s Zaman”, του τρομοκράτη Γκιουλέν, υπό τον τίτλο «Terrorists sheltered by Greece may attack Turkish, American interests»
«Ο βαρύς φόρος αίματος που έχει πληρώσει η Ελλάδα στον αγώνα για την καταπολέμηση της τρομοκρατίας δεν επιτρέπει ούτε καν τον σχολιασμό ανάλογων δημοσιευμάτων, τα οποία ξεπερνούν κατά πολύ τα όρια της πλέον ευφάνταστης και δυσεξήγητης συνωμοσιολογίας, πολλώ δε μάλλον την διάψευσή τους.
Διερωτάται, βεβαίως, κανείς για τη σκοπιμότητα και τους στόχους που εξυπηρετεί η δημοσίευση άρθρων αντίστοιχου περιεχομένου, ακριβώς μία εβδομάδα μετά την επιτυχημένη επίσκεψη του Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης και Υπουργού Εξωτερικών, κ. Ευάγγελου Βενιζέλου, στην Άγκυρα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.