Δευτέρα 14 Ιουνίου 2010

ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΟΝΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΜΟΓΓΟΛΟΙ


ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΤΑ ΠΙΣΙΝΑ ΣΟΥ, ΣΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΑ ΜΠΡΟΣΤΙΝΑ ΤΟΥΣ...
...
ΚΙ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΤΑ ΜΠΡΟΣΤΙΝΑ ΣΟΥ, ΣΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΑ ΠΙΣΙΝΑ ΤΟΥΣ!


ΜΕ ΔΙΑΒΗΜΑΤΑ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΩΝ ΣΤΙΣ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ

ΑΓΝΟΙΑ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΟΥΝ ΤΟ ΘΕΜΑ
...

ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΣΤΟ ΖΗΤΟΥΝ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΙΑΒΗΜΑΤΑ!

Με την έντονη δυσαρέσκεια της Αθήνας απαντήθηκε ο εικονικός ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟΣ της Φρεαγάτας "ΣΑΛΑΜΙΣ" από τουρκικά πολεμικά αεροσκάφη, προχθές το απόγευμα στην Χίο. Η... δυσαρέσκεια εκφράστηκε με διάβημα που απέστειλε εχθές η Ελληνική Πρεσβεία στην Άγκυρα προς το τουρκικό Υπουργείο Εξωτερικών, το οποίο απάντησε περιπαιχτικά στην ελληνική πλευρά δηλώνοντας ΑΓΝΟΙΑ για το περιστατικό και πως... θα διερευνηθεί το θέμα!

Άγριο δούλεμα δηλαδή... Οι τούρκοι δεν καταλαβαίνουν από διαβήματα και πολιτικές διαδικασίες βέβαια και δεν το κρύβουν. Χρειάζονται απαντήσεις που να τους πονάνε και να τους κάνουν να αντιληφθούν πως όχι απλά θα ματώσουν αν οτιδήποτε επιχειρήσουν αλλά θα βρεθούν με κομένα χέρια και πόδια και με αεροπλάνα στον πάτο του Αιγαίου. Ισχύει και σήμερα για αυτούς ότι έλεγε και πριν δυο αιώνες ο Αρχιστράτηγος Θοδωρής Κολοκοτρώνης... Όταν τους δείχνεις τα πισινά σου σου δείχνουν τα μπροστινά τους κι όταν τους δείχνεις τα μπροστινά σου, σου δείχνουν τα πισινά τους.


Αλλά με την συμμορία της μεταπολίτευσης να καθοδηγεί την Πατρίδα, οι τούρκοι θα έχουν φτάσει στο Ζητούνι κι εμείς θα τους... τσακίζουμε και θα τους ρεζιλεύουμε διεθνώς με διαβήματα και παραστάσεις διαμαρτυρίας στους διεθνής οργανισμούς...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.