Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2010

Κατά της Εξεταστικής για την Οικονομία ο ΛΑΟΣ

Η σύγκλιση της Εξεταστικής Επιτροπής για την Οικονομία θα αποτελέσει τη μεγαλύτερη και ισχυρότερη ναρκοθέτηση της προσπάθειας της χώρας να βγει από την κρίση, τόνισε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης, και τάχθηκε κατά της Εξεταστικής.


Μιλώντας στον Real FM ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ κατηγόρησε τη ΝΔ για έλλειψη σοβαρότητας, όπως είπε, λόγω της αλλαγής στάσης της στο θέμα της συναίνεσης.

Επίσης χαρακτήρισε αδιανόητο «να βγούμε προς τα έξω και να αρχίσουν να κατηγορούν τα δύο μεγάλα κόμματα, τα οποία είναι και υπεύθυνα εξάλλου της διακυβερνήσεως της χώρας όλα τα τελευταία χρόνια, ότι εσύ με αυτές τις μηχανορραφίες, εσύ με αυτό τον ανοίκειο τρόπο, μαγείρεψες τα πράγματα και μπήκαμε στην ΟΝΕ. Τώρα, θα ανοίξουμε τα μάτια σε εκείνους που ψάχνουν να βρουν και την τελευταία αφορμή;».

Σε ό,τι αφορά τον πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου, είπε ότι «ως πρόσωπο τον είχαμε υποτιμήσει λίγο, είχαμε μείνει στο υποκοριστικό. Η διαπίστωση η δική μου, όταν πηγαίνουμε στα βαθιά, βλέπω ότι αντέχει, είναι καλή η επίδοσή του και η αναπνοή του, που σημαίνει ότι είμαι τουλάχιστον λίγο πιο ήσυχος από ό,τι ήμουν στις 4 Οκτωβρίου, σχετικά με τη δυνατότητα του τιμονιέρη. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν χρειάζεται βοήθεια, ότι κι αυτός αντιλαμβάνεται ότι στο εσωτερικό του θέλει μία κορτιζόνη και αυτός είναι ο ρόλος μου. Διαπιστώνω ότι υπάρχει έδαφος να προσφέρει κανείς υπηρεσίες και από την αντιπολίτευση, δίνοντας χρήσιμες συμβουλές και όχι μόνο κραυγάζοντας»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.