Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2010

Λύκοι θα υπάρχουν όσο υπάρχουν πρόβατα.



Από τον Μανώλη Σταματάκη
Πρόεδρο της Ν/Ε ΛΑ.Ο.Σ Χανίων

Στη χώρα μας υπάρχει το παράδοξο φαινόμενο μια μειοψηφία του 4%(επαγγελματίες αντιρατσιστές και εργολάβοι αριστερίστικης ρητορείας) εκπροσωπούμενη από κοινοβουλευτικό κόμμα να επιδιώκει να επιβάλει συνθήκες ιδεολογικής τρομοκρατίας.
Πρόσφατα δε, παρουσιάστηκε το κωμικοτραγικό φαινόμενο στελέχη τις συγκεκριμένης μειοψηφίας να χαρακτηρίζουν ως ρατσιστικό τον κανονισμό διεξαγωγής τοπικού πρωταθλήματος επειδή ο κανονισμός προβλέπει αριθμητικό όριο συμμετοχής αλλοδαπών ποδοσφαιριστών στο εν λόγω τοπικό πρωτάθλημα !!!
Ο φασισμός της αναρχοκρατούμενης αριστεράς φάνηκε και προσφάτως, όταν μια ευτυχώς μικρή ομάδα προσπάθησε να εμποδίσει την ομιλία ενός κοινοβουλευτικού εκπροσώπου κόμματος του Κου Πλεύρη στο Δημαρχείο. Πίσω από το στέκι μεταναστών, κρύβεται γνωστό πολιτικό κόμμα αριστερών πεποιθήσεων, που τόλμησε μάλιστα να εμφανίσει τον υπασπιστή του, τον μετανάστη Μαροκινό ως πρόεδρο των μεταναστών, σε γνωστό τοπικό τηλεοπτικό κανάλι.
Γίνεται πλέον αντιληπτό ότι στη χώρα μας υπάρχει οργανωμένη δράση επαγγελματιών αντιρατσιστών και αυτόκλητων εργολάβων ανάπτυξης αφελληνιστικής ρητορείας και πρακτικής. Προσωπικά μπορώ να αναφέρω αυτό που έζησα παρουσία και άλλων κομματικών εκπροσώπων. Εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ είπε: «έχω καλύτερα τον Τούρκο γεωργό από τον Έλληνα επιχειρηματία. Και ο εκπρόσωπος ΠΑΣΟΚ πρόσθεσε: «εγώ είμαι Τουρκόσπορος, οι παππούδες μου ήταν Τούρκοι, όπως και το όνομα μου και δεν έχω κανένα πρόβλημα να συμβιώσω μαζί τους». Δυστυχώς το στέλεχος αυτό του ΠΑΣΟΚ δεν είχε την πολιτική ευθιξία και παρρησία να δηλώσει δημόσια ποιος πραγματικά είναι.
Ο Κος Παπανδρέου ο πρωθυπουργός της Ελλάδος δήλωσε ότι «Έλληνας και γεννιέσαι και γίνεσαι». Δεν μας εξήγησε βεβαίως αν είναι δυνατόν να νιώσουν κομμάτι του Ελληνικού έθνους οι εκατοντάδες χιλιάδες μουσουλμάνοι, στους οποίους βεβιασμένα χωρίς τεκμηριωμένη μελέτη χορηγείται η ιθαγένεια . Και αν επίσης τα εκατομμύρια μουσουλμάνων που σχεδιάζουν με κάθε τρόπο να εισέλθουν στην πατρίδα μας είναι δυνατόν να νιώσουν ότι είναι κομμάτι της ρωμιοσύνης, δηλαδή του νεότερου Ελληνισμού.
Κανείς αλλοδαπός δεν μπορεί να μεταμορφωθεί με νόμο ή με οποιοδήποτε άλλο τρόπο σε ιθαγενή. Ιθαγενής είναι ο απευθείας προερχόμενος εκ γένους Ελληνικού, δηλαδή από γονείς που είναι ήδη ιθαγενής. Όποιος γεννάται στην Ελλάδα από γονείς αλλοδαπούς δεν μπορεί ποτέ να γίνει ιθαγενής, ίσως μπορεί να ονομαστεί Έλληνας πολίτης υπό προϋποθέσεις που θα πρέπει να είναι αυστηρές. Θα μπορούσε ίσως, να αποκτά προσωρινή άδεια παραμονής, ανανεωμένη σε τακτά χρονικά διαστήματα και εφόσον συντρέχουν οι προϋποθέσεις του νόμου. Σε καμιά πολιτισμένη χώρα στον κόσμο δεν επιτρέπεται να συμβεί, αυτό που επιχειρείται στη δική μας, δηλαδή καταχώρηση της ιθαγένειας με κομματικό όφελος και χωρίς τεκμηριωμένη γεωπολιτική μελέτη.
Ο πρώην καγκελάριος της Γερμανίας Χέλμουτ Σμίντ σε συνέντευξή του στην εφημερίδα ‘Hamburger Abendblatt’ παραδέχθηκε ότι «η έννοια της πολυπολιτισμικότητας δύσκολα ταιριάζει με μία δημοκρατική κοινωνία», ενώ προσέθεσε ότι ήταν λανθασμένη απόφαση που «στις αρχές της δεκαετίας του ‘60 φέραμε φιλοξενούμενους εργάτες από ξένους πολιτισμούς στην χώρα». Και συνέχισε δηλώνοντας: Γειτονιές ολόκληρες γίνονται γκέτο, στα σπίτια οι οικογένειες μιλούν μόνο Τουρκικά, πάνε μόνο σε Τουρκικά μαγαζιά, διαβάζουν Τουρκικές εφημερίδες και παρακολουθούν Τουρκικά δορυφορικά κανάλια. Αρνούνται να αφομοιωθούν από τη νέα χώρα, στην οποία ζουν, ενώ ένας μεγάλος αριθμός Τούρκων μαθητών δεν τελειώνει καν το σχολείο.
Κανείς από τους λαθρομετανάστες που θα νομιμοποιηθούν, κανείς δεν πρόκειται ποτέ να αφομοιωθεί. Μήπως έχουμε την εντύπωση ότι θα αφομοιωθούν ποτέ οι Τούρκοι της Θράκης. Οι Έλληνες της Αιγύπτου 6-7 γενεών αφομοιώθηκαν ποτέ? Οι έλληνες που ζουν σήμερα στη Γερμανία μήπως έχουν αφομοιωθεί ποτέ από τους αυτόχθονες Γερμανούς?
Για να αποκτήσει κάποιος την Αμερικανική ιθαγένεια, ζητείται από τον αιτούντα αλλοδαπό, να ορκιστεί ότι θα πολεμήσει σε περίπτωση πολέμου, κατά της προηγούμενης πατρίδας του. Να σημειωθεί ότι ΗΠΑ, Αυστραλία ,Καναδάς είναι πατρίδες μεταναστών και δεν έχει εκεί την παραμικρή σημασία η διάκριση μεταξύ υπηκοότητας και ιθαγένειας.
Οι πολίτες κατά τις πρόσφατες εκλογές έγιναν θύματα παραπλάνησης και γενικολογιών, αφού ο κος Πρωθυπουργός τους απέκρυψε ότι σκόπευε να δημιουργήσει τεχνική μουσουλμανική μειονότητα σε όλη την χώρα μας η οποία σύντομα θα μετεξελιχθεί σε Αμερικανοκινούμενη μουσουλμανική πλειονότητα. Με αυτήν την πολυπολιτισμικότητα δεν υπάρχει πλέον ασφάλεια για τον πολίτη, τα πάντα έχουν αφεθεί στο έλεος του Θεού, οι αστυνομικοί άπειροι, ανεκπαίδευτοι και με ένα φόβο απέναντι στην πολιτική εξουσία καθίστανται εύκολοι στόχοι στυγνών εγκληματιών.
Κανείς κυβερνητικός δεν μα δίνει μια συγκεκριμένη απάντηση για το πότε θα σταματήσει η εισροή μεταναστών στη χώρα μας. Είναι βέβαιο ότι η Τουρκία είναι υπεύθυνη για τη διοχέτευση χιλιάδων λαθρομεταναστών, με σκοπό την αποσταθεροποίηση της Ελλάδας. Αν η εισροή αυτή συνεχιστεί τότε μέσα στην επόμενη δεκαετία θα ακυρωθεί τελείως η έννοια της Ρωμιοσύνης. Ρωμιοσύνη δεν είναι καθαρότητα αίματος , είναι η δυνατότητα του ατόμου να νιώθει συναισθηματικά δεμένο με τον νεότερο Ελληνισμό. Τα εκατομμύρια μουσουλμάνων που θα εποικίσουν στη χώρα μας είναι αδύνατο να αποτελέσουν κομμάτι της Ρωμιοσύνης, δηλαδή του νεότερου ελληνισμού. Θα αποτελούν μουσουλμανική μειονότητα για την «προστασία» της οποίας , θα παρεμβαίνει συχνά ο Αμερικάνικος παράγοντας . Το παράδειγμα της Κομοτηνής είναι χαρακτηριστικό.
Η Κυβέρνηση δείχνει να έχει πολύ καλές σχέσεις με τους Αμερικανούς. Είναι φανερό ότι τα στελέχη της Κυβέρνησης τα οποία έχουν σπουδάσει στις ΗΠΑ θαυμάζουν την Αμερικανική Βαβέλ, κοινωνία της σύγχυσης και της αναλγησίας .Δεν είναι τυχαίο που αφαίρεσαν τον σταυρό από το σήμα της Ελληνικής αστυνομίας, δεν είναι τυχαίο που απαγορεύτηκε η ελληνική σημαία στη φόρμα των αστυνομικών. Μας έχουν αφαιρέσει το θρήσκευμα από την ταυτότητα ,όμως στο Ισραήλ που εξακολουθεί να είναι ένα σοβαρό κράτος , η αναγραφή του θρησκεύματος στις ταυτότητες είναι υποχρεωτική και αυτό δεν είναι καθόλου τυχαίο.
Γιατί δεν προβάλαμε σε όλο τον κόσμο την προβοκάτσια που έγινε με τη φωτιά στη συναγωγή, και που πίσω κρύβονται συμφέροντα συγκεκριμένων χωρών? Γιατί δεν προβάλαμε όπως επιβάλετε την καταλυτική δήλωση του προέδρου στις ΗΠΑ Μπάρακ Ομπάμα ,ο οποίος όταν ερωτήθη από δημοσιογράφους αν θα επιτρέψει την είσοδο στις ΗΠΑ μερικών εκατοντάδων κατοίκων της γειτονικής Αϊτής, που κτυπήθηκε πρόσφατα με τον καταστροφικό σεισμό απάντησε: «όχι ,διότι όλοι οι Αϊτινοί χρειάζεται να παραμείνουν στην Αϊτή για να βοηθήσουν στην ανοικοδόμηση της» .
Επιδιώκουν τα Κυβερνητικά στελέχη να Αμερικανοποιήσουν την Ελληνική κοινωνία, θεωρώντας ότι η Αμερικανική πολυπολιτισμικότητα θα είναι το πλεονέκτημα μας .Επειδή όμως έχουν σπουδάσει management και όχι ιστορία , στερούνται ιστορικής και γεωπολιτικής γνώσης και η αμερικανοποίηση θα γίνει μουσουλμανοποίηση και ακύρωση της ρωμιοσύνης. Ήδη τα επικοινωνιακά επιτελεία της Κυβέρνησης, δοκιμάζουν τις αντιδράσεις του γηγενούς Ελληνικού πληθυσμού, για να δουν πόσο εύκολα μπορούν να προωθήσουν τα επόμενα σχέδια τους.
Μελετούν και δοκιμάζουν τις αντιδράσεις του γηγενούς λαού ώστε να δουν αν μπορούν να διαμορφώσουν με επικοινωνιακά τεχνάσματα μια κοινωνία που θα ανεχθεί την είσοδο της τριτοκοσμικής Τουρκίας στην Ε.Ε. Δοκιμάζουν τα αντανακλαστικά του Ελληνικού λαού για να δουν εάν μπορούν σταδιακά να του εμφανίσουν ως ρεαλιστική λύση την αναγνώριση Μακεδονικού έθνους και Μακεδονικής μειονότητας στη Χώρα μας. Δηλαδή μιας έμμισθης τεχνητής μειονότητας χειραγωγούμενης από μηχανισμούς της Νέας Τάξης .
Όταν πλέον θα ζουν εκατομμύρια μουσουλμάνοι στην Ελλάδα, θα είναι εύκολο να αμβλυνθούν οι αντιδράσεις και εν συνεχεία θα είναι ευκολότερη η αναγνώριση Μακεδονικού έθνους, ώστε να ικανοποιηθεί ο υπερατλαντικός μας σύμμαχος, αλλά και οι ντόπιοι λάτρεις της Αμερικανικής βαβέλ. Δυστυχώς η Κυβέρνηση δεν χαράσσει πολιτική. Πραγματοποιεί επικοινωνιακά πειράματα για να διαπιστώσει, ποιο βαθμό ευκολίας έχει πλέον η προώθηση του σχεδίου αφελληνισμού. Είναι επαγγελματίες πολιτικοί που δεν έχουν πολιτική αλλά επικοινωνιακό ενδοτισμό.
Αντί για πατριωτική πολιτική, πραγματοποιεί μετρήσεις ανεκτικότητας του γηγενούς Ελληνικού λαού, για να διαπιστώσει πόσο ανεκτικοί είμαστε, σε πολιτικές αφελληνισμού και ενδοτικότητας.
Καλλιεργεί ενοχές σε όσους χρησιμοποιούν τους όρους «Έθνος και Πατρίδα». Έχει ανάγει τη μέτρηση των λαϊκών αντοχών, σε πυρήνα της τακτικής της. Ποιος ανέμενε ότι το εθνικοαπελευθερωτικό ΠΑΣΟΚ με τις κεντρώες πολιτικές παρακαταθήκες, θα μετεξελισσόταν σε ένα new age buildberg , μεταλλαγμένο σε ανιστόρητο μηχανισμό εξουσίας που φλερτάρει με τον απατρισμό, τον καιροσκοπισμό και τη μιντιοκρατία.
Ντροπή σε όλους μα ποιο πολύ σε εκείνους, που έφεραν σε αυτή την κατάντια την πατρίδα μας και που έδωσαν το δικαίωμα στους λύκους, να επιβάλουν στα πρόβατα κανόνες υπό την αυστηρότερη επιτήρηση. Πρόβατα ξυπνάτε, γιατί έρχεται και η σειρά μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.