Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2009

Εκλογικές αναμετρήσεις.



Ο κουρασμένος και αποτυχημένος Κος Καραμανλής και οι Υπουργοί του δεν πίστεψαν ποτέ ότι είναι Κυβέρνηση, πάντα αισθανόταν και ενεργούσαν σαν αντιπολίτευση. Το βάρος που πήγε να σηκώσει ο Κος Καραμανλής ήταν περισσότερο από αυτό που μπορούσε, ή να το πούμε λίγο διαφορετικά αντί να περάσει πάνω από το πήχη προτίμησε να περάσει από κάτω.

Αυτό μπορούμε να το δούμε στη λήψη διαφόρων αποφάσεων, όπως μέτρα για τον έλεγχο της λαθρομετανάστευσης, ένα αλαλούμ με την αγροτική πολιτική. Η Κυβέρνηση της Ν.Δ στάθηκε αδύνατη στη ενεργοποίηση της εισπρακτικής ικανότητα της χώρας, δημιουργώντας σοβαρές ανισότητες λόγο της πολυπλοκότητας του συστήματος που εφάρμοσε.

Στον κάθε πολίτη, επικρατεί η άποψη, ότι είναι εύκολο να κερδίσει περισσότερα χρήματα με διάφορα τεχνάσματα, αφού δεν υπάρχει κράτος , δεν υπάρχει έλεγχος.
Σύμφωνα με την άποψη των περισσοτέρων συμπολιτών μας οι κομπίνες από Υπουργούς - Δντές Δημοσίων οργανισμών κ.λ.π, δεν έχουν όρια . Δεν σεβάστηκαν, αλλά εκμεταλλευτήκαν τη θέση τους, με αποτέλεσμα την καταλήστευση του Δημόσιου Χρήματος.
Πληρώνουν οι συνεπείς φορολογημένοι και όχι οι έχοντες και κατέχοντες, οι κουμπάροι, οι κολλητοί. Οι φίλοι του Μαξίμου διόρισαν πάρα πολλούς άσχετους κομματικούς φίλους σε θέσεις συμβούλων με τα γνωστά αποτελέσματα. Οι μοναδικοί πολίτες που ενδιαφέρονται πραγματικά για την πολιτική, είναι εκείνοι που θέλουν να βολέψουν το παιδί τους σε κάποια δουλειά.

Αυτά όλα βαρύνουν τον αρχηγό αλλά και όλοι την Κυβέρνηση της Ν.Δ.
Θα μπορέσουμε επί τέλους να πείσουμε την Ευρώπη ότι τα σύνορα της Ελλάδας είναι και σύνορα της Ευρώπης και να «στεγανοποιήσει» το Αιγαίο. Η Ευρώπη όμως φοβάται να το κάνει αυτό, λόγω της αμερικανικής υποστήριξης στην Τουρκία και τα δυο μεγάλα κόμματα φοβούνται να σηκώσουν το ανάστημά τους μπροστά σε αυτά τα δεδομένα.
Από την άλλη μεριά το ΠΑΣΟΚ με αυτό τον μικρό αρχηγό του (Θ.Πάγκαλος Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία 16/9/2001), δεν αφήνει περιθώρια να αισιοδοξούμε για το μέλλον της Χώρας μας.

Οι πολίτες ανησυχούν μήπως το τρένο εκτροχιαστεί τελείως και να μην υπάρχει πλέον εύκολη επιστροφή, με αποτέλεσμα απρόβλεπτες συνέπειες σε μισθωτούς και συνταξιούχους.

Η πολιτική που εκφράζει το ΠΑΣΟΚ δεν είναι ξεκάθαρη. Δεν φρόντισε να διακόψει την επαγγελματική συνεργασία του με τον κύριο Βαλλιανάτο, βασικό τροφοδότη των ετησίων εκθέσεων του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, που ως γνωστόν είναι και σε απόλυτη συνεργασία με το φιλοσκοπιανό κόμμα του Ουρανίου Τόξου και με τους Τσάμηδες .
Δεν βγήκε να διαψεύσει επίσημα, την απίστευτη δήλωση του Κου Παπανδρέου (το 1999,τότε Υπ.Εξωτ.) σε εφημερίδα του Καναδά χωρίς καμία ανταπόκριση. Όλοι θυμόμαστε το γνωστό, “ Προσωπικά πιστεύω ότι είναι καλύτερα να έχουμε μερικά στρέμματα γης λιγότερα από εκείνα που μας ανήκουν, και να κοιμόμαστε τα βράδια ήσυχοι και ασφαλείς, παρά να έχουμε ότι μας ανήκει και να μην μπορούμε να κλείσουμε μάτι από τον κίνδυνο κάποιας ξαφνικής επίθεσης κακόβουλων γειτόνων εναντίον μας”.

Η λύση είναι μία και μοναδική . Δώστε δύναμη στο ΛΑ.Ο.Σ . Είναι το μόνο κόμμα που τιμά τη πατρίδα μας ,πιστεύει στη Θρησκεία, και σέβεται τη Οικογένεια. Το μόνο κόμμα που υπόσχεται την ασφάλεια των πολιτών και της περιουσίας τους. Είναι υπέρ της Ε.Ε των εθνών και κατά των πολυεθνικών. Το πρόγραμμα του είναι απολύτως φιλολαϊκό και δίνει λύσεις για τους άνεργους, για τους φτωχούς, για τους ανασφάλιστους. Θα πατάξει την αισχροκέρδεια των τραπεζών. Θα φροντίσει η ιατροφαρμακευτική περίθαλψη να είναι υποχρέωση του κράτους για όλους του πολίτες. Κανένας μισθός δεν θα υπερβαίνει το 7πλάσιο του κατωτέρου.

Συμπερασματικά ο ΛΑ.Ο.Σ θα δουλέψει σκληρά με τους Έλληνες για μια αναγεννημένη Ελλάδα.

Υπάρχει ελπίδα , έχουμε λύσεις.

Μανώλης Σταματάκης
Υποψήφιος Βουλευτής ΛΑ.Ο.Σ