Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2009

Μπροστά σε νέο κύμα μετανάστευσης των Ελλήνων. Ανθελληνικό σχέδιο φέρνει εκατομμύρια αλλοδαπούς και σπρώχνει τους Έλληνες στο εξωτερικό.


















Η γενικότερη πολιτική και οικονομική κατάσταση των Ελλήνων σπρώχνει πλέον χιλιάδες από αυτούς στην σκέψη μιας ενδεχόμενης νέας "φυγής" αντίστοιχης με αυτής των δεκαετιών 1920-1930 και 1950-1960.
Η ανεργία που μαστίζει μεγάλο μέρος του πληθυσμού και ειδικότερα τους νέους ανθρώπους δεν αφήνει πολλά περιθώρια αντίδρασης.
Οι πολιτικές που ακολουθήθηκαν τα τελευταία χρόνια και το μεσαιωνικού τύπου εργασιακό καθεστώς, είχε σαν συνέπεια τον συνεχή περιορισμό των δικαιωμάτων των Ελλήνων εργαζομένων.
Η αθρόα εισροή αλλοδαπών οικονομικών μεταναστών και λαθρομεταναστών τους οποίους το κράτος περιέλαβε με προστατευτικές διατάξεις και οι οποίοι προερχόμενοι από τριτοκοσμικές φτωχές χώρες άρχισαν να αντικαθιστούν τους Έλληνες όπου και αν εργαζόταν.
Σε όλες τις επονομαζόμενες δουλειές "του ποδαριού" όπως λέγονται με φτηνά μεροκάματα, οδηγούν με μαθηματική πλέον ακρίβεια τους νέους μας ειδικά, στην αναζήτηση "της τύχης τους" σε άλλα κράτη.
Πρέπει να ξεριζωθεί το πιο ζωντανό κομμάτι της Ελλάδας, η νεολαία. Έτσι θα επικρατήσουν δυνάμεις ανθελληνικές και ανορθόδοξες που έχουν σκοπό την δορυφοροποίησή μας και την υποταγή μας ως Έθνος .
Πόσοι από εμάς δεν θα ήθελαν να υπάρχει μια Ελλάδα ισχυρή στρατιωτικά ώστε να προασπίζει τα δικαιώματα της κάνοντας τα σεβαστά στους γύρω της.
Μια Ελλάδα με πραγματική εθνική παιδεία. που τα Ελληνόπουλα παράλληλα με την διδασκαλία όλων των σύγχρονων επιστημών αλλά και των επιτευγμάτων των υπολοίπων λαών της υφηλίου να μαθαίνουν την δύναμη του Ελληνικού πνεύματος και πολιτισμού πράγμα που θα τα έκανε πραγματικά υπερήφανα για την Ελληνική καταγωγή τους.
Μια Ελλάδα με δουλειές για όλους τους Έλληνες με μηδενική ανεργία και ανάπτυξη σε όλους τους οικονομικούς τομείς.
Μια Ελλάδα όπου οι οικογένειες θα ανθίζουν με πολλά παιδιά. Οι πολύτεκνες οικογένειες να δέχονται από το κράτος κάθε δυνατή βοήθεια υλική και οικονομική και πραγματικά κίνητρα ώστε συνεχώς να αυξάνονται τα Ελληνόπουλα. Αυτό φυσικά θα οδηγούσε σε δύναμη τον Ελληνικό στρατό που θα επανδρωνόταν. Θα έλυνε το ασφαλιστικό πρόβλημα καθώς οι ενεργοί εργασιακά πολίτες θα ήταν περισσότεροι των συνταξιούχων κι όχι το αντίστροφο με την γήρανση του πληθυσμού που συμβαίνει σήμερα.
Μια Ελλάδα όπου θα υπάρχει και θα μεγαλουργεί η Ελληνική μας Ορθόδοξη Εκκλησία με πλήθος κοινωνικών ιδρυμάτων και πλούσιου πνευματικού έργου. Μια Ελλάδα Ορθόδοξη αλλά και με ανεξιθρησκία για τους κατοίκους της κι όχι επιβολή της αθεΐας μέσω της παιδείας.
Μια Ελλάδα με δωρεάν ιατρική περίθαλψη υψηλών προδιαγραφών για τους άπορους Έλληνες κι όχι τα εξευτελιστικά ράντσα.....
Μια Ελλάδα με δυνάμεις ασφαλείας, που θα ενεργούν πάντα γρήγορα και αποτελεσματικά προς όφελος του Έλληνα πολίτη, αλλά και του οποιουδήποτε κατοίκου της πατρίδας μας.
Μια Ελλάδα που δεν θα την εγκαταλείπουν πανικόβλητοι όλοι οι αξιόλογοι επιστήμονές της, αλλά αφού μεγαλουργούν στο εξωτερικό, θα γυρνούν πάντα στην πατρίδα, για να βελτιώσουν με τα φώτα τους την καθημερινότητά μας.
Άραγε θα δούμε ποτέ μια τέτοια Ελλάδα όπως την παρουσιάσαμε πιο πάνω;
Από εσάς εξαρτάτε,
δύναμη μας οι ψήφος σας.

Μανώλης Σταματάκης
Πρόεδρος Ν/Ε ΛΑ.Ο.Σ
ΧΑΝΙΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.