Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2013

Ν. Ρωμανός προ διετίας: γελοιότητες η συμμετοχή μου σε ακροαριστερές οργανώσεις - Το σύστημα στηρίζει τους αναρχικούς ψευτοεπαναστάτες

Όταν η "ταξική" επανάσταση, δεν είναι και τόσο ταξική, αλλά παραφυάδα της πλουτοκρατίας...

Ο τύπος αυτός, γόνος της οικογένειας Νάσιουτζικ, ήταν βασικός μάρτυρας στη δίκη του Κορκονέα. Αλλά, «ταράχτηκε» και δεν μπορούσε να καταθέσει. Ο 20χρονος από την Αθήνα, ήταν μαζί με τον Α. Γρηγορόπουλο το βράδυ της 6ης Δεκεμβρίου 2008. Σε επιστολή που είχε στείλει τότε, έγραφε μεταξύ άλλων τα εξής: «Στο δεύτερο σκέλος στο οποίο αναφέρεται στη συμμετοχή μου σε ακροαριστερές οργανώσεις, συνεργασίας μου με κυκλώματα και άλλες παρόμοιες γελοιότητες θα ήθελα να τονίσω, πως είναι σενάρια συνωμοσιολογίας ενός φαντασμένου δικηγορίσκου ο οποίος αρέσκεται στο να δημιουργεί εντυπώσεις και να προσπαθεί με κάθε τρόπο να γαντζώνεται από την επικαιρότητα ανεξάρτητα με το αν αυτή είναι θετική η αρνητική για τον ίδιο... Προκαλώ την ελληνική αστυνομία να φέρει εις πέρας το έργο της, αν και εφόσον έχει τη συγκεκριμένη δυνατότητα». Πάντως, δεν «ταράχτηκε» καθόλου όταν πήγε με καλάσνικοφ να ληστέψει ταχυδρομικό κατάστημα και τράπεζα... Ούτε όταν φώναξε, «ζήτω η αναρχία κουφάλες», έξω από την Ασφάλεια στην Κοζάνη. Όταν φτάνουμε στο σημείο ως κοινωνία, αυτοί οι τύποι σαν τον Ν. Ρωμανό να δικάζουν, τότε ναι, έχουμε πρόβλημα... Αλλά, εδώ δίκαζαν Αλβανοί και Σκοπιανοί, μέσα στην Ελλάδα, δεκάδες στελέχη της ΜΥΚ.
http://www.elkosmos.gr/epikairotita/h-/egklhmatikothta/12280-2013-02-03-10-42-21.html

Ο ένας από τους συλληφθέντες στην Κοζάνη, είναι ο Γιάννης Μιχαηλίδης, ο "τοξοβόλος του Συντάγματος". Συνελήφθη άλλες 8 φορές και πάντα αφηνόταν ελεύθερος. Δείτε τώρα πως αντιμετωπίζουν τα "παιδιά" (που λέει και ο Λαζόπουλος) τα "έγκυρα" μέσα μαζικής ψευτοπροοδευτικής προπαγάνδας.

Σχόλιο του taxalia στο facebook: Πόσο έγκυρες ήταν τελικά αυτές οι πηγές του δημοσιογράφου και κατά πόσο πιστεύει ο ίδιος ο δημοσιογράφος ότι ασκεί λειτούργημα και δεν είναι φερέφωνο μιας άθλιας ψευτοπροοδευτικής προπαγάνδας..."Το ΕΘΝΟΣ έγραφε στις 3-3-2012, ότι είναι αντεξουσιαστής, δεν είχε σκοπό να πειράξει κανέναν και ότι "Κάποια δηµοσιεύµατα της περασµένης εβδοµάδας «φωτογράφιζαν» ως πιθανό δράστη τον 24χρονο «Τοξοβόλο», ως ασύλληπτο µέλος των «Πυρήνων». Πηγές της Αντιτροµοκρατικής διαψεύδουν ότι έχει βρεθεί οτιδήποτε που θα µπορούσε να σχετιστεί µαζί του. «Καµία σχέση», τόνιζαν σε κάθε τόνο µε νόηµα οι ειδικοί. ΣΗΜΕΡΑ, κατά τη σύλληψή του, βρέθηκαν, σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας: "δυο τυφέκια τύπου Kalashnikov, ένα υποπολυβόλο τύπου Scorpion, μια επαναληπτική καραμπίνα, ένα πιστόλι zastava και ένα πιστόλι Beretta ." 


Ένα δείγμα κειμένου για την υποστήριξη των συντρόφων, τους οποίους συνέλαβαν οι μπάτσοι στην Κοζάνη, μόνο και μόνο επειδή έβγαλαν βόλτα τα Καλάσνικοφ να πάρουν αέρα: "Το κράτος ψάχνει ενόχους και ακόμη πιο πολύ θέλει να απονοηματοδοτήσει και να σπιλώσει την κοινωνική αντιβία. Μέσα λοιπόν στην περίοδο της συστημικής κρίσης και της μεγαλύτερης επίθεσης των αφεντικών, στοχοποιούνται δέκα σύντροφοί μας και μαζί όλος ο αναρχικός/αντιεξουσιαστικός χώρος και το ευρύτερο ριζοσπαστικό κίνημα στο οποίο ανήκουν. Στοχοποιούνται όλοι οι καταπιεσμένοι αυτού του κόσμου που αντιστέκονται και αγωνίζονται. Το κράτος προσπαθεί να χτίσει μια επετειακή μιντιακή φιέστα πάνω στις πλάτες των συντρόφων μας σε παραλληλία με την ηθική και πολιτική τους εξόντωση, η οποία ξεκίνησε με φρικτά βασανιστήρια".

http://ethel-sinadelfos.blogspot.com/2013/02/blog-post_4167.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.