Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2012

Σκληρή επίθεση στον ΥΕΘΑ για τις δωρεάν μετακινήσεις στρατιωτών




Σε ανακοίνωσή του μεταξύ άλλων αναφέρει:

“...Αφού κύριε Υπουργέ Παναγιωτόπουλε μας στέλνετε ένα εξάμηνο στον Έβρο, στα νησιά και στην Κύπρο-εκεί τις περισσότερες φορές παράνομα καθώς συστηματικά αδιαφορείτε για την άρνηση μας να αποδεχτούμε τη μετάθεση στην ΕΛΔΥΚ- πρέπει να μας εξασφαλίσετε ότι θα λαμβάνουμε άδειες και με συστηματικό τρόπο θα επιστρέφουμε στα σπίτια μας.

Αυτό κύριε Π.Παναγιωτόπουλε σημαίνει ότι πρέπει να έχουμε τουλάχιστον (3) καταστάσεις επιβίβασης, με αεροπορικά εισιτήρια, για να μην τρώμε την άδεια στο δρόμο!

Με την απόφαση σας όμως κύριε Υπουργέ να κόψετε τις καταστάσεις επιβίβασης, να τις περιορίσετε σε (1), καταργώντας τα αεροπορικά εισιτήρια ουσιαστικά μας στερείτε την άδεια. Αναρωτηθήκατε κύριε υπουργέ ποια λαϊκή οικογένεια σήμερα μπορεί να ανταπεξέλθει στο κόστος των αεροπορικών εισιτηρίων στην Κύπρο; Ή μήπως επιχειρείται να πατσίσετε με το πετσοκομμένο ποσό που λαμβάνουν όσοι υπηρετούν στην ΕΛΔΥΚ για να αντιμετωπίσουν το υψηλότερο κόστος ζωής της Κύπρου;

Είναι μια κανιβαλική απόφαση, αφού γνωρίζετε την σημασία που έχει η έξοδος και η άδεια για τον φαντάρο. Πληροφορείστε όμως ότι εξαιτίας της δικής σας πολιτικής και των μέτρων που ψηφίζετε, δε βγαίνουμε έξοδο αφού λεφτά δεν υπάρχουν, καθώς καταφέρατε οι γονείς μας να δυστυχούν, είτε εργάζονται, είτε είναι άνεργοι.

Με το να μας κόψετε τις καταστάσεις επιβίβασης, δηλαδή να μας καταργήσετε την άδεια, αποδεικνύεται ότι είσαστε άδικος και επιτρέψτε μας να πούμε ανάλγητος. Γιατί γνωρίζετε ότι στην παραμεθόριο υπηρετούμε εμείς, οι πιο φτωχοί. Οι πλούσιοι και οι άνθρωποι του θεάματος, τα βύσματα της ΟΝΝΕΔ και της νεολαίας ΠΑΣΟΚ έχουν βολευτεί μια χαρά. Γνωρίζετε εξάλλου καλύτερα από εμάς ποιοι υπηρετούν στο Πεντάγωνο.

Σταματήστε επομένως κύριε Υπουργέ Π.Παναγιωτόπουλε να μας φτάνετε στα όρια μας και να μας εμπαίζετε.

Διαβάζουμε ότι «να επανεξεταστεί το ζήτημα των καταστάσεων επιβίβασης για τους στρατιώτες, ζήτησε από τα Γενικά Επιτελεία ο ΥΕΘΑ Πάνος Παναγιωτόπουλος».

Καταλαβαίνουμε κύριε Υπουργέ Π.Παναγιωτόπουλε την ανάγκη να διασωθεί το πολιτικό σας προφίλ, αλλά δε νομίζετε ότι είναι εντελώς ακραίο, να μας κοροϊδεύετε; Τι θα κοιτάξουν οι Αρχηγοί των Επιτελείων; Δική σας απόφαση είναι. Το ΦΕΚ φέρει τις υπογραφές των υπουργών και όχι των Αρχηγών!

Απαιτούμε κύριε Υπουργέ Π.Παναγιωτόπουλε να Μας Σεβαστείτε. Οι καταστάσεις επιβίβασης και τα δωρεάν αεροπορικά εισιτήρια για όσους υπηρετούν στη παραμεθόριο δε πρέπει να περικοπούν, αλλά να αυξηθούν”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.