Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012

Γεμίσαμε μισέλληνες. Καμαρώστε το κράτος δικαίου !

Κρήτη: Επεισόδια σε σχολείο για την Χρυσή Αυγή

ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ: ΝΕΑ
Στη Χερσόνησο του Ηρακλείου η κατάσταση εξακολουθεί να είναι τεταμένη μεταξύ οπαδών και αντιπάλων της Χρυσής Αυγής. Στο νοσοκομείο κατέληξαν δύο μαθητές γυμνασίου της περιοχής έπειτα από συμπλοκή που έγινε στο σχολείο, στον απόηχο των επεισοδίων κατά την εκδήλωση που οργάνωσε στην περιοχή η Χρυσή Αυγή.

Αφορμή για τον άγριο καβγά που ξέσπασε μεταξύ μαθητών γυμνασίου στη Χερσόνησο του Ηρακλείου ήταν εγκωμιαστικό σχόλιο για τη Χρυσή Αυγή που ανάρτησε έλληνας μαθητής στο facebook και για όσα διαδραμτίστηκαν στην εκδήλωση.
Στον καβγά ενεπλάκησαν έλληνες και αλβανικής καταγωγής μαθητές οι οποίοι πιάστηκαν στα χέρια.

Ανάλογο επεισόδιο είχε γίνει και πριν από έναν μήνα στο συγκεκριμένο σχολείο, μεταξύ Αλβανών και Ελλήνων.

Αφορμή ήταν συνθήματα που είχαν γραφτεί στον πίνακα κατά της Χρυσής Αυγής, τα οποία έκαναν έλληνα μαθητή να ζητήσει το λόγο.

Αλβανικής καταγωγής συμμαθητής του αντέδρασε, με αποτέλεσμα να έρθουν στα χέρια και να αποβληθεί δια παντός από το σχολείο ο έλληνας μαθητής.

Απειλητικά συνθήματα επίσης γράφτηκαν σε διάφορα σημεία της περιοχής και εναντίον του ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου που φιλοξένησε την εκδήλωση της Χρυσής Αυγής. 
Υ.Γ 
Πιστεύω ότι με την λογική αυτή στα σχολεία θα μείνουνε μόνο τα παιδιά των Αλβανών  και των ΣΥΡΙζέων .  Πότε επί τέλους θα καταλάβουμε ότι η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες ?

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.