Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2010

ΠΕΣ ΤΑ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕ!!Προϊόν κλοπής αυτά που μας λένε ότι χρωστάμε»Ο Γ. Καρατζαφέρης πρότεινε να πάει η χώρα σε ένα Διεθνή Οίκο να αξιολογήσει το χρέος



Στην 75η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης βρέθηκε σήμερα ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, ο οποίος και παραχώρησε συνέντευξη Τύπου. Ο Γιώργος Καρατζαφέρης έριξε ευθύνες σε όλες τις προηγούμενες κυβερνήσεις ενώ για τον Αντώνη Σαμαρά είπε ότι δεν είναι ξεκάθαρη και ειλικρινής η θέση του απέναντι στο Μνημόνιο.

Επίσης, αναφέρθηκε στις αποκρατικοποιήσεις και επέκρινε το γεγονός ότι έγιναν κάτω από το καθεστώς της αδιαφάνειας. Αναφορά έκανε επίσης και στην υπόθεση της Siemens και να γίνει γνωστό πού πήγαν τα λεφτά.

Όσον αφορά στην κρίση, ο Γιώργος Καρατζαφέρης ανέφερε: «Η πρότασή μου είναι ξεκάθαρη, να πάμε σε έναν Διεθνή Οίκο να του δώσουμε όλα τα συμβόλαια και αυτός να μας δώσει μία πραγματική εικόνα των πραγματικών κοστολογίων έναντι αυτών που πλήρωσε η Ελλάδα. Και να απευθυνθούμε σε όλους αυτούς και να πούμε, δεν σας χρωστάμε τόσα, αυτά τα επιπλέον είναι προϊόν κλοπής».

Την υποψηφιότητα του Κυριάκου Βελόπουλου για την περιφέρεια κεντρικής Μακεδονίας και του επιχειρηματία Μάκη Στεργίου για τη δημαρχία της Θεσσαλονίκης θα στηρίξει ο ΛΑΟΣ, όπως τόνισε ο πρόεδρος του Γιώργος Καρατζαφέρης, βάζοντας παράλληλα τον «πήχη» της επιτυχίας, πάνω από το ποσοστό του κόμματος στις εθνικές εκλογές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.