Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου 2013

Τώρα …θα ..χάσουν τον ύπνο τους. Χέστηκαν για την …Στρογγύλη

Το έγκλημα του χαρακτηρισμού της νήσου Στρογγύλης σε "αρχαιολογικό χώρο" φαίνεται πως ολοκληρώνεται για τη χώρα μας με το πλήρες γκριζάρισμα της περιοχής και της παράδοσής της στους Τούρκους. Η ΑΟΖ παύει να υπάρχει για την Ελλάδα στο σημείο, διότι σύμφωνα με τον Νόμο της Θάλασσας η αρχαιολογική περιοχή δεν έχει οικονομική ζωή! Άρα, τέλος η ΑΟΖ. Γι' αυτό προφανώς τον λόγο η κυβέρνηση φρόντισε να αποσύρει τους 7 κομάντος που ήταν εγκατεστημένοι στο νησί!
Αυτό αναφέρει η "Ελεύθερη Ώρα" και ο δημοσιογράφος Ζαχαρίας Γεωργούσης: "Στο εν λόγω νησί υπήρχαν 7 καταδρομείς από συγκεκριμένη Μοίρα της Ρόδου. Όπως επίσης 15 κάτοικοι έδιναν οικονομική ζωή στο νησί. Με άνωθεν εντολή τόσο οι καταδρομείς, όσο και οι κάτοικοι εγκατέλειψαν το αεροσύνορο του ελληνισμού, μας εξομολογείται αξιωματικός. Η κατάθεση ψυχής του αξιωματικού και τα ανατριχιαστικά στοιχεία που αποκάλυψε, δίνουν την αίσθηση ότι βρισκόμαστε ενώπιον μεθόδευσης, που αγγίζει τα όρια εθνικής μειοδοσίας", σημειώνει στο ρεπορτάζ της η "Ελεύθερη Ώρα" και απευθυνόμενη προς τον Υπουργό Εξωτερικών κ. Βενιζέλο, υπογραμμίζει: "Ο αρμόδιος υπουργός εξωτερικών οφείλει εξηγήσεις. Άραγε τι απαντά γι΄αυτή τη νέα εντυπωσιακή παράμετρο που προστέθηκε στην αποκρουστική νεοταξική γεωπολιτική εξίσωση, κατασκευασμένη από την υπάκουη γαλαζο-πράσινη διακυβέρνηση; Αληθεύει ή όχι αυτή η νέα συνταρκατική αποκάλυψη; Μετά την...εγκατάλειψη της Μικρασίας, την παραχώρηση χωρίς ντουφεκιά της Ανατολικής Θράκης και την προδοσία της Κύπρου μήπως είναι η σειρά της Στρογγύλης και του Καστελόριζου;".
Όπως δε υπογραμμίζει η εφημερίδα, η πληροφορία ότι δόθηκε εντολή από υψηλά κλιμάκια να αποχωρήσουν οι ειδικές δυνάμεις από την Στρογγύλη, έχει πλέον φτάσει και στο Κοινοβούλιο, ενώ καλεί και τον υπουργό Εθνικής Άμυνας να απαντήσει και να πάρει θέση για το θέμα που συγκλονίζει τη χώρα!
«Εδώ θα διαφωνήσουμε διότι τα νησιά έχουν Α.Ο.Ζ άλλο θέμα οι βραχονησίδες». Και η Στρογγύλη είναι νησί. Όταν όμως απευθύνεσαι στον.. υπουργό εξωτερικών, η εθνικής αμύνης γνωρίζοντας ότι δεν υπάρχουν έλληνες υπουργοί, αλλά εντολοδόχοι και υποτακτικοί των ξένων, τι θέλεις; Tα ρέστα; Έτσι τους αποκαλούν τα συστημικα μέσα για να εμπεδώσουμε τους δήθεν τίτλους τους. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.