Δευτέρα 26 Αυγούστου 2013

Μετέτρεψαν υπόγειο εκκλησίας σε αποθήκη χασίς

Ούτε ιερό ούτε όσιο είχαν ένας 45χρονος στα Χανιά και ο 19χρονος γιος του, που συνελήφθησαν από την αστυνομία καθώς χρησιμοποίησαν το υπόγειο της εκκλησίας του Αγίου Ραφαήλ, στα Τοπόλια Κισσάμου, για να αποξηράνουν δενδρύλλια κάνναβης.
Το περιστατικό αποκαλύφθηκε όταν αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Χανίων, ύστερα από πληροφορίες που είχαν, έκαναν έρευνα στο υπόγειο της εκκλησίας του Αγίου Ραφαήλ Τοπολίων.
Εκεί, βρήκαν πέντε αποξηραμένα δενδρύλλια κάνναβης ύψους τριών μέτρων. Ακολούθησε μια ακόμα έρευνα στο σπίτι όπου έμεναν πατέρας και γιος στην αυλή του οποίου οι αστυνομικοί βρήκαν ένα ακόμη αποξηραμένο δενδρύλλιο κάνναβης και τρεις συσκευασίες με 425 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης. Επίσης βρέθηκε και μια δίκαννη καραμπίνα την οποία κατείχαν παράνομα.
Η εκκλησία του Αγίου Ραφαήλ είναι η δεύτερη εκκλησία του χωριού Τοπόλια και σε αυτήν γίνεται συνήθως λειτουργία μόνο κατά την εορτή του Αγίου.
Το γεγονός αυτό εκμεταλλεύτηκαν οι δύο συλληφθέντες που μετέτρεψαν τον υπόγειο χώρο της σε αποξηραντήριο των δενδρυλλίων κάνναβης.
ΑΠΕ - ΑΜΠ
Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.