Πέμπτη 1 Αυγούστου 2013

ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΤΟ "ΤΑΜΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ" Ο ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ!!! ΝΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΟΙΜΗΣΗ ΤΟΥ ΑΞΕΧΑΣΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ!!!


Ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών Συριζώνυμος Λιάπης είναι τόσο υποκριτής που βάζει εμπόδια στην εκπλήρωση του περιφήμου «Τάματος του Έθνους»! Όπως καταγγέλλει το ίδιο το ζεύγος των δωρητών, Ιωάννης και Αικατερίνη Αναγνωστοπούλου, η ειδική Επιτροπή για το Τάμα που έφτιαξε ο Λιάπης ουδέποτε συνεδρίασε και η Ιερά Σύνοδος που είχε αποφασίσει να προωθήσει την δωρεά των 15 εκατομμυρίων ευρώ των Αναγνωστοπουλαίων για το Τάμα του Έθνους, σήμερα… «αλληθωρίζει» και αρνείται να βοηθήσει την προσπάθεια!..
Το ζεύγος των δωρητών, με επιστολή που έστειλε στον Τσάρο της Οικονομίας Γιάννη Στουρνάρα διαβεβαιώνει για πολλοστή φορά πως δεν  θα χρειαστεί ούτε ένα ευρώ για να εκπληρωθεί η επιθυμία του Κολοκοτρώνη και των άλλων Αγωνιστών του 1821. Το μόνο που ζητούν από τον Στουρνάρα οι Αναγνωστόπουλοι είναι η παραχώρηση 50 στρεμμάτων στα Τουρκοβούνια (δίπλα από το Αττικόν Άλσος) επί πληρωμή φυσικά, για να ανεγερθεί ο περικαλλής Ναός του Σωτήρος Χριστού, ώστε να έχουμε εκπληρώσει το Τάμα μέχρι το 2021 που θα γιορταστούν τα 200 χρόνια της Ελληνικής Επαναστάσεως! Ωστόσο, η Ελλαδική Εκκλησία του Συριζώνυμου Λιάπη «σφυρίζει κλέφτικα» στις εκκλήσεις των Μεγάλων Δωρητών, αρνήθηκε να συνυπογράψει την επιστολή προς τον Στουρνάρα και την ίδια ώρα η Ιερά Σύνοδος έχει παραχωρήσει μια τεράστια έκταση στον Σχιστό για να φτιαχτεί το νεκροταφείο των Μουσουλμάνων και αγωνίζεται για να χτιστεί το Τζαμί στον Βοτανικό!.. Ιδού πού κατήντησε η Εκκλησία της Ελλάδος μετά την κοίμηση του αξέχαστου Χριστόδουλου…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.