Τετάρτη, 28 Αυγούστου 2013

Όλα αυτά σε μία φαλιρισμένη χώρα.Στο τέλος του έτους το δημόσιο χρέος θα φτάσει ή ελάχιστα θα ξεπεράσει τα 320 δισ. ευρώ ή το 174% του ΑΕΠ.   Δεν τα λέμε εμείς τα είπε ο… Σταικουρας.
 Καθαρά κέρδη ύψους 3,5 δισ. ευρώ εμφάνισε για το πρώτο εξάμηνο του 2013 η Τράπεζα Πειραιώς του αχυράνθρωπου Σαλλα οπότε θα φάνε καλά οι βρωμοπολιτικοί αφού έχουν μερίδιο από την πίτα.  Τα καθαρά έντοκα έσοδα του Ομίλου να διαμορφώνονται σε 734 εκατ ευρώ. Το ενεργητικό του Ομίλου διαμορφώθηκε σε 95 δισ. ευρώ στο τέλος Ιουνίου 2013. Οι καταθέσεις του Ομίλου στο τέλος Ιουνίου 2013 διαμορφώθηκαν σε 54,7 δισ. ευρώ. Οι καταθέσεις στην Ελλάδα, με την ενσωμάτωση της ATEbank, της Γενικής των ελληνικών χαρτοφυλακίων των Κυπριακών Τραπεζών και της Millennium Bank Ελλάδος, διαμορφώθηκαν σε €50,2 δισ. Οι καταθέσεις του Ομίλου στην Ελλάδα (σε συγκρίσιμη βάση) ήταν σταθερές το 1ο 6μηνο 2013.

Όπως σημειώνει η διοίκηση, η μεταβολή των καταθέσεων των δικτύων Πειραιώς-ΑΤΕ ήταν στο ίδιο διάστημα +9% ή +12% σε ετήσια βάση. Η Τράπεζα Πειραιώς κατέχει την 1η θέση στον ελληνικό τραπεζικό χώρο με μερίδιο αγοράς καταθέσεων 29%, επισημαίνει χαρακτηριστικά. Αντίστοιχα οι καταθέσεις από τις διεθνείς δραστηριότητες του Ομίλου διαμορφώθηκαν σε €4,5 δισ (8% επί των συνολικών καταθέσεων)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.