Κυριακή 23 Ιουνίου 2013

ΒΡΕΘΗΚΕ ΤΟ G3 ΠΟΥ ΑΡΠΑΞΑΝ ΟΙ ΔΡΑΠΕΤΕΣ ΤΩΝ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΟΤΑΝ ΕΚΤΕΛΕΣΑΝ ΤΟΝ 37ΧΡΟΝΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ...



Εντοπίστηκε στη Φωκίδα το όπλο που είχαν κλέψει οι δραπέτες των φυλακών Τρικάλων όταν σκότωσαν τον αστυνομικό την περασμένη εβδομάδα. Συγκεκριμένα, το G3 βρέθηκε στην περιοχή Φιλοθέη Δωρίδας και πρόκειται για αυτό που άρπαξαν οι δράστες αφού πρώτα εκτέλεσαν τον άτυχο 37χρονο.

Το όπλο το εντόπισε στο δρόμο κάτοικος της περιοχής, ο οποίος ειδοποίησε τις αρχές που το συνέλεξαν και το μετέφεραν στα εγκληματολογικά εργαστήρια. Στη δολοφονική επίθεση στο Δίστομο οι πέντε δραπέτες είχαν πάρει από τους αστυνομικούς τα αλεξίσφαιρα γιλέκα και τον οπλισμό τους.

Παράλληλα, σύμφωνα με το MEGA, οι αστυνομικοί έχουν εντοπίσει μία μονοκατοικία στο Τείχιο Δωρίδας, όπου εκτιμάται ότι οι πέντε δραπέτες πέρασαν ένα βράδυ. Πρόκειται για εξοχική κατοικία που δεν κατοικείται και παραβιάστηκε.

Ακόμη, 10 χλμ. από το σημείο στο οποίο δολοφονήθηκε ο αστυνομικός, εντοπίστηκε ένα κλεμμένο αυτοκίνητο σε χωματόδρομο, το οποίο οι αρχές εκτιμούν πως ήταν ένα από τα οχήματα που χρησιμοποίησαν οι δράστες.

Οι αρχές εικάζουν ότι οι επικίνδυνοι κακοποιοί κινούνται ακόμη στην ευρύτερη περιοχή και έχουν εντείνει τις έρευνες και τα μπλόκα για τον εντοπισμό τους.

iefimerida.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.