Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013

 Χανιά: Συγκλονίζει η αυτοκτονία αστυνομικού έξω από το νεκροτομείο!


Χανιά: Συγκλονίζει η αυτοκτονία αστυνομικού έξω από το νεκροτομείο!Ο αυτόχειρας αστυνομικός άφησε ορφανά δύο ανήλικα παιδιά - Σοκαρισμένος και ο ιατροδικαστής που ήταν προσωπικός φίλος του 45χρονου... Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση ότι αστυνομικός των ΤΑΕ Χανίων, 45 ετών, αυτοκτόνησε με το υπηρεσιακό του όπλο. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αστυνομικός, πατέρας δύο ανήλικων παιδιών, αυτοπυροβολήθηκε στο χώρο του νοσοκομείου Χανίων, έξω από το νεκροτομείο του Ιδρύματος στο χώρο αναμονής. Από την πρώτη στιγμή στο σημείο έσπευσε και ο ιατροδικαστής Σταμάτης Μπελιβάνης για τη διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής. Τραγική λεπτομέρεια όμως είναι ότι ο ιατροδικαστής συνδέονταν με φιλική σχέση με τον αυτόχειρα, γεγονός που τον έχει συγκλονίσει ...
και σε ιδιαίτερα φορτισμένη κατάσταση, όπως δήλωσε στο flashnews.gr διενήργησε τη νεκροψία στον αγαπημένο του φίλο.
Ο κ. Μπελιβάνης ανέφερε ότι ο 43χρονος δεν αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα, ήταν πάντα η χαρά της παρέας και για αυτό το λόγο το περιβάλλον του είναι συντετριμμένο από την αναπάντεχη είδηση. Ο κ. Μπελιβάνης δήλωσε ότι στο σημείο που βρέθηκε ο 43χρονος, έξω από το νεκροτομείο, στο ισόγειο του Νοσοκομείου και μέσα σε μια λίμνη αίματος, δεν έχει βρεθεί κάποιο σημείωμα που να εξηγεί τους λόγους που τον έκαναν να προχωρήσει στο απονενοημένο.
Ο αστυνομικός πυροβολήθηκε μια φορά στο κεφάλι με κοντόκανο πολεμικό πιστόλι, περίπου στις 18.00 το απόγευμα της Τρίτης (11-06-2013) ενώ η νεκροψία - νεκροτομή θα ολοκληρωθεί αργά τα μεσάνυχτα. Από τα στοιχεία της μέχρι τώρα προανάκρισης προκύπτει ότι ο 43χρονος μπήκε στο Νοσοκομείο μεταξύ 5 και 6 το απόγευμα και κατευθύνθηκε στο χώρο έξω από το νεκροτομείο αποφασισμένος να τερματίσει τη ζωή του.

Μετά την αυτοκτονία του αστυνομικού στα Χανιά, τέλος στη ζωή του με το υπηρεσιακό του περίστροφο έδωσε και ένας 50χρονος αστυνομικός μέσα στο σπίτι του, στη Λάρισα.
Το δρόμο λοιπόν της αυτοχειρίας επέλεξε ένας αστυνομικός στη Λάρισα, ο οποίος αυτοπυροβολήθηκε με το υπηρεσιακό του περίστροφο στο σπίτι του.
Ο 50χρονος, πατέρας δύο παιδιών, βρέθηκε από συγγενικό του πρόσωπο στο διαμέρισμα που διέμενε με τραύμα στο κεφάλι. Αμέσως διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο της Λάρισας αλλά ήταν ήδη αργά, αφού οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατο του.
Οι λόγοι που τον οδήγησαν στην αυτοχειρία δεν έχουν γίνει γνωστοί, ωστόσο φέρεται να είναι οικονομικοί. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.