Δευτέρα 24 Ιουνίου 2013

ΤΗΝ ΕΦΕΡΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ Ο ΑΔΩΝΙΣ. ΚΑΙ ΚΛΑΑΑΑΑΜΑ Ο ΜΑΚΗΣ. Του "Άρη Κόμπρα"


Τελικά κάποια πράγματα στη ζωή δεν αλλάζουν με ΤΙΠΟΤΑ.
Έκανε την δική του ομάδα μέσα στο ΛΑ.Ο.Σ.  υπέσκαψε την πορεία του κόμματος, κομμάτιασε το κόμμα που τον ανέδειξε, δάγκωσε με μανία το χέρι του Καρατζαφέρη που τον τάϊσε, τον έκανε Βουλευτή, τον έκανε Υπουργό, τον πάντρεψε, τον, τον, τον κ.λ.π. 
Αυτός όμως είχε ΜΟΝΟ ένα στόχο την ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ του ανέλιξη, έναντι ΠΑΣΗΣ θυσίας, συμβιβασμού, υποχωρήσεων, απαξίωσης των πάντων. Έπεισε με κάθε τρόπο να τον ακολουθήσουν κι άλλοι απο το ΛΑ.Ο.Σ. προκειμένου να ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ όσο πιο πολύ ... "υλικό" στην ΝΔ. όχι γιατί τον έπιασαν οι αγάπες για το Σαμαρά που σκυλόβριζε όπου στεκόταν αλλά για να δείξει την ... δύναμή του. Έπεισε ακόμη και τον -μέχρι τότε- σοβαρό Μ.Βορίδη, τον Θ.Πλεύρη, τον Γ.Ανατολάκη κι άλλους πολλούς. Αποτέλεσμα; ΑΥΤΟΣ Υπουργός, οι άλλοι στα ΣΚΑΤΑ !.......
Νάσαι καλά βρε Άδωνι, μας δίδαξες κάτι.
Να μην σου μοιάσουμε ΠΟΤΕ !! 
Υ.Γ. Στείλε τώρα λουλούδια στον Βενιζέλο, άναψε κι ένα κεράκι στον τάφο του Ανδρέα Παπανδρέου, υποκλίσου στον Jeffry, και ... Υπούργεψε με την άνεση που σου δίνουν οι σύντροφοί σου του ΠΑΣΟΚ.
Κι όμως είπαμε ε; ΕΜΕΙΣ που ΔΕΝ σε πιστέψαμε παραμένουμε κοντά στον άνθρωπο που ΠΡΟΔΩΣΕΣ τον Γ. Καρατζαφέρη και στο ΛΑ.Ο.Σ. περιμένοντας, πότε να δαγκώσεις και το ροδαλό αδούλευτο χεράκι του Βαγγέλη και φυσικά του Αντωνάκη.
"ΑΡΗΣ ΚΟΜΠΡΑΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.