Πέμπτη 2 Μαΐου 2013

ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ. Ο Εχθρός είναι εντός των τειχών. Του ΣΤΕΡΓΙΟΥ ΣΜΥΡΛΗ TAΞΙΑΡΧΟΥ ε.α.


Ενσωματωμένη εικόνα 1

Αγαπητές Συμπατριώτισσες και Συμπατριώτες,
Συχνά με ερωτούν «ο Στρατός τι κάνει; πως επιτρέπει να προδίδεται έτσι η Πατρίδα; Γιατί δεν επεμβαίνει;» Η απάντηση μου είναι ότι ο Στρατός από την στιγμή που η Κυβέρνηση διατείνεται πως χάσαμε την Εθνική μας ανεξαρτησία, οφείλει να επέμβει. Δυστυχώς η Δικαστική εξουσία που θα έπρεπε να ζητήσει την επέμβαση του Στρατού συνετάχθη με τους κερδοσκόπους. Καλά θα κάνει ο κόσμος να πηγαίνει έξω από τα στρατόπεδα και να ενθαρρύνει το λιοντάρι να σηκωθεί. Ο Εχθρός είναι εντός των τειχών, εξοντώνει νεογνά, εξορίζει το φυτώριο του Έθνους, διαλύει οικογένειες υποθηκεύει περιουσίες, κλείνει επιχειρήσεις, παραδίδει τον πλούτο της χώρας....
και τα κειμήλια που μας άφησαν οι πατεράδες μας, θέτει επαχθείς φόρους, καθιστά την κάθε μορφής ενέργεια απλησίαστο αγαθό, δεν μας παρέχει ασφάλεια, υγεία, παιδεία, ενημέρωση και ασκεί μέσω των ΜΜΕ ψυχολογικές επιχειρήσεις οδηγώντας πολλούς συμπατριώτες μας σε αυτοχειρία.
 
Παράλληλα μέσω της ανακεφαλαίωσης των ανθελληνικών Τραπεζών, της χρηματοδοτήσεως ΜΚΟ, συμβούλων, βουλευτών κλπ. βαθαίνει το οικονομικό πρόβλημα της Ελλάδος. Αρνούμαι να δεχθώ αυτή την υποβάθμιση του Ελληνισμού. Ολόκληρα επιτελεία απεργάζονται την εξόντωση του Έλληνα και την εγκατάσταση Λαθρομεταναστών, οι οποίοι θα αποτελέσουν το νέο εκλογικό σώμα. Η ώρα έφτασε, όσοι επαναστατήσουν θα πρέπει να ενεργήσουν συντονισμένα και ακαριαία. Οι μειοδότες θα καλέσουν σε βοήθεια την Τουρκία, την Ευρωπαϊκή Ταξιαρχία, τρομοκρατικές ισλαμικές οργανώσεις, και ειδικές δυνάμεις καταστολής που ενεργούν ως γενίτσαροι. Αυτή τη στιγμή είναι έτοιμη η διακήρυξη της επαναστάσεως σε τέσσαρες γλώσσες. Έχουμε όλα τα στοιχεία που αποδεικνύουν ότι στην Ελλάδα έχουμε τη μεγαλύτερη προδοσία Κράτους που συνέβη ποτέ στην Παγκόσμια Ιστορία.
Η μεσαία και λαϊκή τάξη δεν διαθέτει την μαχητικότητα που απαιτείται για να ξεσηκωθεί. Τριανταένα χρόνια διαφθοράς είναι πολλά για να εξαφανίσουν αρχηγούς, ταγούς, παλληκάρια. Ο αντίπαλος είχε τον τρόπο να εξαπατά τις μάζες και οι κατά καιρούς παρουσιαζόμενοι ταγοί ήσαν δούρειοι ίπποι του συστήματος.
Ο κομματικός ευνουχισμός της νεολαίας  και η απομάκρυνση της από τις πατροπαράδοτες ρίζες της συνετέλεσαν ώστε σήμερα να μην διαθέτει τον πατριωτικό παλμό και δύναμη για να ανατρέψει τα ανδρείκελα της παγκοσμιοποίησης. Τα κόμματα της αντιπολίτευσης είναι ασήμαντα, θα έπρεπε να είχαν συγκεντρώσει τώρα εκατοντάδες χιλιάδες κόσμο στο Σύνταγμα. Αντί ευχών για το ΠΑΣΧΑ, σας στέλνω το μήνυμα του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κυρίου Νικολάου και σας καλώ να εγερθείτε για να αναστήσουμε το Έθνος.
Σμυρλής Στέργιος
Ταξίαρχος (ΕΑ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.