Τρίτη 10 Απριλίου 2012

ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ Η ΚΑΘΟΔΟΣ ΚΥΡΤΣΟΥ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ


Ο Γιώργος Κύρτσος, αποτελεί θεσμό για τον χώρο της κεντροδεξιάς δημοσιογραφίας. Είναι από τους πλέον μορφωμένους, διεισδυτικούς, ψύχραιμους και αναμφίβολα σοβαρούς δημοσιογράφους, σε ένα επάγγελμα που  δυστυχώς αυτοχειριάστηκε με τον χειρότερο και απεχθή τρόπο.
Ο Γιώργος Κύρτσος, για τον κεντροδεξιό ψηφοφόρο, αποτελεί τον «σημαιοφόρο» και ταυτόχρονα τον νοδηγό της σκέψης, καθώς εξέφραζε την απόλυτα ψύχραιμη και ζυγισμένη –από κάθε άποψη- φωνή της λογικής.
Με πιο απλά λόγια, ο Γιώργος Κύρτσος είναι η φωνή του μέσου πολίτη, αυτού που μάθαμε να λέμε «νοικοκύρης».
Αυτού που τον ενδιαφέρει η πρόοδος και η ευημερία της οικογένειας και των παιδιών του...
    Η επιλογή του να κατέλθει υποψήφιος με τον ΛΑΟΣ, όχι μόνο αναδιανέμει την τράπουλα στην κεντροδεξιά πολυκατοικία, αλλά στέλνει και ένα ξεκάθαρο, δυνατό μήνυμα προς την παράταξη συνολικά.
Κυρίως όμως, είναι ένα ηχηρότατο χαστούκι, στα ψέματα, τις συκοφαντίες και τις ηλίθιες μηχανορραφίες που τα πρόσωπα του ακριβοπληρωμένου επικοινωνιακού επιτελείου του Αντωνάκη Κομανέτση- Σαμαρά, «ενεργοποιούσαν» σε βάρος του Καρατζαφέρη.
Είναι αναμφίβολα, μια μεγάλη μεταγραφή. Μια μεταγραφή που καθαρίζει και ξεκαθαρίζει μια και καλή, το βρώμικο και θολό προεκλογικό τοπίο, όπως το είχαν μαγειρέψει οι διάφοροι «σεφ» μιας ηλίθιας, ματαιόδοξης πολιτικής προσωπικότητας, που το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι η ικανοποίηση ενός καπρίτσιου…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.